Daniel_Sabjornsen.jpg
 
Elisabeth blir frisk av ryggplage på cellegruppen!!

Jeg fikk et kunnskapsord til en jentet, fikk av Gud at hun hadde vondt i øyet, fikk be for hun, og hun ble frisk på stedet!! Etterpå fikk jeg et kunnskapsord til en gutt, fikk av Gud at han hadde vondt i handen, fikk be for han, og han ble frisk, han hadde vondt i foten og så jeg fikk be for han, og han ble frisk der og.
   
Om kvelden spurte jeg en venn av meg om han hadde vondt ett sted, han sa "ja", men jeg sa at Gud skulle si meg hvor han hadde vondt, Gud sa ankelen, og det stemte, fikk be for han og han ble frisk!! Dette skjedde på en dag pluss mange helbredelser på skolen!!!! Halleluja, det var en kjekk dag!!!!

Elsker og be for folk over msn, JESUS er virkelig med da!! Jeg har sett 7 helbredelser over msn eller flere!! fikk be for en jente som hadde vondt i en albue (kanskje betennelse), hun ble frisk, tror hun ble ganske overrasket!! hehe!!!!! Anbefaler msn når det gjelder bønn!! : )

Idrettsdagen var fantastisk, Gud ville ikke at vi skulle løpe den dagen, hehe! Fikk be for mange, men må nevne to helbredelser: det var en jente som hadde skadet foten ganske kraftig, vi fikk be for henne, men hun ble ikke frisk med en gang, så vi bestemte oss for å bruke litt tid med Gud, når vi kom til bake fikk vi be for henne, og hun ble frisk med en gang!! ( Skal du bli noe i GUDS rike, da må DU bruke tid med GUDS rike!!!!!!!!) Hører jeg AMEN!!  Etterpå fikk vi be for en som hadde skadet foten ganske kraftig, vi fikk be for han og smerten gikk så og si vekk!!

En kveld kom jeg i snakk med en jente, vi snakket lenge, tilslutt fikk jeg spørre om jeg kunne be for henne, og om hun hadde vondt et sted, fikk be for foten og hun ble helt frisk!!!!! Gud ga meg så mange kunnskaps ord om henne, så det endte opp med at GUD helbredet 6 fysiske smerter. Alle plagene ble helbredet på første bønn, tror hun satt igjen med en støkk i magen!! hehe!!

En som hadde forstuet handen og hadde den i bandasje ble helbredet!!

En som hadde forstuet foten og gikk med både bandasje og krykker ble så og si helt helbredet av GUDS kraft!

En som hadde slettas ba vi for, smerten gikk helt vekk og vi kunne se kulen nesten vokse helt inn, det var RÅTT!!!!!!!!! Men fikk vite at alt kom tilbake dagen etter!! Det var surt å høre!!!! Dette er bare en liten liten oppsummering, forrige uke så eg 38 helbredelser, det var helt sykt KULT!!!!!! Reiser til Tunisia på ferie i morgen. 98% muslimer der, så GUD sender med ned dit for å gjøre en forskjell, hehe!!!! GUD er virkelig nær no, så det er bare å holde seg fast og flyge med han!!!! ALL ÆRE TIL GUD!!!!

 

HILSEN DANIEL SÆBJØRNSEN!!!!!!


PS: Dette vitensbyrdet er skrevet av en 13 år gammel gutt om hva han har opplevd den siste uken. For et par mnd. siden fikk han et mektig møte med Gud som satte livet hans opp ned. Nå eksploderer ting rundt han. Vær forsiktig med å forakte det Gud gjør, vær forsiktig med vantroen, åpne deg opp og lengt etter Gud. Han har aldri, og kommer aldri til å gjøre ting på den måten VI vil.. han bruker de villige! Gud reiser opp en hel generasjon med tenåringer som hiver seg inn i det Gud har for dem.. og han kommer til å bruke dem til mektige ting! Du kan se et intervju på video med Daniel der han forteller om mer Gud har gjort på web.mac.com/steinar.lofnes.

- Steinar Lofnes (ansvarlig for vitnesbyrd på www.kristkirken.no)