Viewing entries in
Konferanser

Mission 14

Mission 14

Du ble skapt for mer enn du tror!Ser vi oss tilbake og leser Guds historie ser vi kvinner og menn som hørte Gud kalle, tok Gud på ordet og og tok ordet på alvor. Det er alltid gjennom enkle menneskers liv og lydighet Gud har forvandlet verden. Når vi ser oss tilbake ser vi fotsporene fra disse menneskene og frukten de etterlot seg!

Hva ser du når du ser fremover? Vi tror Gud fortsatt vil kalle. Norge, Europa og de unådde trenger fortsatt mennesker som vil høre kallet og gå på det. Vi drømmer om at Guds drømmer for deg skal bli mer enn drømmer. Vi drømmer om at de skal bli virkelighet. For du ble skapt for mer enn du tror!

Mission 14 er mer enn en misjonskonferanse. Det er mer enn en konferanse faktisk!

Vi tror Gud vil sette fokus på sin plan for ditt liv. Utfordre deg inn i det Han har for deg og la deg bety en forskjell i fremtidens historiebok! På Mission14 håper vi hver enkelt av oss får ta valg som teller! Vi vil hjelpe hverandre og deg til å se disse valgene bli hverdag etter konferansen!

Vi ønsker å kjenne Gud, og vi vil leve liv som er i takt med hans hjerte. Våre liv og vår tjeneste springer nemlig ut fra en berøring av Faderen. På Mission14 vil vi legge til rette for dette, slik at du kan berøre andre, både i Norge, Europa og blant folkeslagene. Velkommen til å bli med oss disse dagene!

Mer informasjon og program finner du her.

Samlende og offensiv SENDT-konferanse

Samlende og offensiv SENDT-konferanse

sendt.png
27. - 29. mars var Kelly og Mats Vaktskjold, Håvard og Elisabeth Berger, Daniel Sæbjørnsen, Mathias Furnes, Mats Stendal, Einar Helgaas og Thomas Dalsbø i Oslo som Kristkirkens representanter på årets Dawn-konferanse, SENDT 2014. Dette ble noen herlige og inspirerende  dager
 
Konferansen var i hovedsak en menighetsplantings-konferanse, noe både møter og seminarer bar preg av. Den første kvelden ble det servert storslått middag til alle 750 deltakere, med påfølgende tale av Egil Svartdahl - der han på ypperlig og oppmuntrende vis snakket om å stå sammen. Fredagen var det duket for et bredt spekter av seminarer som fokuserte på både praktiske og teoretiske sider ved menighetsplanting. Blant titlene var "Dette har vi lært. Erfaringer fra menighetsplanting", "Church planting in Europe: streams and trends" og "Preaching the gospel to unchurched people." 
 
På konferansens siste dag kom det som for mange var høydepunktet, 750 mennesker på tvers av kirkesamfunn og generasjoner feiret nattverd sammen og signerte deretter et felles opprop. Oppropet inneholdt blant annet en erkjennelse av, og en omvendelse fra, det å ha gått på kompromiss med Bibelen, og fra å ha feilet med å gi evangeliet videre til neste generasjon. Samtidig var det et offensivt og trosfylt opprop om å arbeide for fornyet tillit til - og lydighet mot - Guds ord, samt at man ønsker å stå sammen om å plante 400 nye fellesskap i Norge fra 2015 til 2025. Hele 15 norske kirkesamfunn/ organisasjoner sto bak oppropet, som kan leses her
 
Det var mye vi fra Kristkirken tok med oss etter tre intensive dager i Oslo. Mest av alt var kanskje følelsen av å ha vært med på noe historisk, en ny opplevelse av enhet og at det å plante nye fellesskap er et av de fremste verktøyene vi har for å nå Norge med evangeliet. Vi merket oss også at Gud har gjort noe med enhetsklimaet i Norge; Tidligere har menighetsplanting for mange vært ensbetydende med splittende og vanskelige prosesser. Nå er det menighetsplanting vi samler oss om. Det som tidligere splittet, er nå det som forener. Det er stort - det virker som Gud holder på med noe i nasjonen.
 
- Thomas Dalsbø

Et oppbyggende døgn med Linda og Trevor Galpin

Et oppbyggende døgn med Linda og Trevor Galpin

Linda_og_Trevor-copy.png

Fredag 15. - lørdag 16.mars får vi i Kristkirken besøk av Trevor og Linda Galpin. De er et fantastisk ektepar fra England som er med i Fatherheart Ministries.  

De har vandret med Gud lenge, og har en særlig gave til å formidle hans hjerte på en åpen, naturlig og ydmyk måte.

Vi legger opp til tre samlinger med dem dette døgnet:

 

 

FREDAG ETTERMIDDAG/ KVELD:

Kl 17.30 – Fredagskvelds i kafeteriaen. Ypperlig for småbarnsfamilier – og alle andre.

Pris: 20,- for enkeltpersoner, 40,- for familier

Kl 19.30 – Åpent møte i storsalen – "GENERASJONENE SAMMEN"

Lovsang

Oversettelse til norsk

 

LØRDAG FORMIDDAG:

Kl. 11-15: Lederseminar i kafeteriaen: "THE SPIRIT OF SONSHIP IN LEADERSHIP"

Trevor og Linda snakker om dette med å være Guds barn OG menneskers leder på samme tid. Trevor har vært både menighetsleder og næringslivsleder, men han har gått en usminket og brokete vei, og det er først de senere årene at han har opplevd å lande i Guds frigjørende, relasjonelle evangelium. Han har selv kalt det en "home-coming", jf. historien i Lukas kapittel 15. Trevor deler sin historie, og navigerer i dette med å ha en SUNN IDENTITET som leder.

Seminaravgift kr. 100,- inkl. lunsj og varm/ kald drikke

Påmelding til Marte Sæterstøl ( marte@kristkirken.no) innen fredag 15.mars kl 20.00.

NB! Ingen oversettelse til norsk!

 

LØRDAG KVELD:

Kl. 19.30 - Åpent møte i kafeteriaen: TEMA: "FAMILIE OG EKTESKAP"

Trevor og Linda deler åpent fra sitt liv, og underviser inn i temaet familie og ekteskap. NB! Dette kveldsmøtet er åpent for absolutt alle, ikke bare par/ gifte/ barneforeldre etc.

Dette blir ikke et typisk "møte" med lovsang m.m. Vi sitter rundt bordene i kafeteriaene og prater, og etter hvert kommer Trevor og Linda til å dele. Det blir åpent for spørsmål og svar. Ta gjerne med en kake eller noen boller. Det blir mat, prat og fellesskap utover kvelden.

Oversettelse til norsk v/ behov.

 

ALLE ER VELKOMMEN TIL ALLE MØTENE!

Seminar om Guds Farshjerte 2. juni

Seminar om Guds Farshjerte 2. juni

father_hearth_ministries.jpg

father_hearth_ministries

Vi kjenner godt til Isaias og Camilla Munoz og guttene deres fra mange år her i Bergen og har også fulgt med glede deres engasjement i Fatherheart Ministries. De har nå flyttet til Trøndelag og Isaias forkynner bl.a. med utgangspunkt i denne tilknytningen i ulike menigheter rundt om i landet.

Sammen med Camilla har han flere ganger vært med og arrangert Farshjerteskoler i Bergen. De brenner for at folk skal få en erfaring av Gud som Far og oppleve seg som Guds elskede sønner og døtre i hverdagen - ikke bare leve med dette som hodekunnskap.

IsaiasHelgen 1. - 2. juni besøker Isaias Bergen og Kristkirken igjen. Fredag deltar han på Kanal U og lørdagen skal han holde seminar i Kristkirken. På seminaret vil det bl.a. bli fokusert på følgende tema; "Gud som far", "å leve som sønner og døtre" og "å leve fra hjertet".

Tid: Lørdag 2. juni kl. 12 - 16

Sted: Kafeteriaen/Kirkesal syd

 

Alle er hjertelig velkommen!

Konferanse: Tro som preger livet

Konferanse: Tro som preger livet

Trosompregerlivet.jpg

Trosompregerlivet

Helgen 22.-25. mars inviterer Reform Norge til konferanse i våre lokaler med blant andre Pastor Surpresa Sithole, Vivien Hibbert og Mark Stibbe. Pastor Surpresa blir også med på gudstjenesten i Kristkirken søndag 25. mars. Vi anbefaler denne konferansen. Nedenfor kan dere lese litt av Reform Norges egen presentasjon av konferansen samt finne link til deres nettside med brosjyre og påmelding:

---

Reform Norge inviterer til utrustende dager i Bergen. TRO SOM PREGER LIVET er satt som tittel på årets konferanse. Våre foredragsholdere er invitert nettopp fordi hele deres liv er et vitnesbyrd om dette. I tillegg er de gode formidlere og har et budskap å dele og en tjeneste full av Ånd og kraft.

Vi inviterer til Bergen med stor forventning om at Gud ved sin Hellige Ånd vil være nær disse dagene.

Les mer om konferansen og påmelding på www.reform-norge.no 

 

Velkommen

 


Vi anbefaler: Konferanse med Hauge Norway  20.-21. januar

Vi anbefaler: Konferanse med Hauge Norway 20.-21. januar

VisionHauge-header.jpg

Hauge Norway vil ha sitt fokus på å bygge opp

  • bærekraftig utvikling til ånd, sjel og legeme i utviklingsland gjennom mikrofinans, samfunnsbygging og misjon
  • sunne bedrifter i Norge og utviklingsland for å skape arbeidsplasser og økonomisk fremgang, slik Hauge selv gjorde det forbilledlig for 200 år siden
  • koordinering av de ulike arbeidene i Norge og i utlandet

20.-21. januar 2012 arrangerer Hauge Norway en konferanse med fokus på samfunnsendring i Hauge ånd og kraft. Konferansen arrangeres i samarbeid med Oase Business og Jan Ernst Gabrielsen fra Haugekomiteen. Tema er «Nyskapende næringsliv og åndelig vekkelse – samfunnsendring i Hauges ånd og kraft».

På samme måte som Hauge ble et redskap for Guds verk i sin tid, trenger vi åndsfylte kristne på den samfunnsmessige arena også i dag. Til å utruste næringslivsfolk med dette er det invitert flere forkynnere og ledere som lever dette ut i sin hverdag. Hovedtalere blir Stefan Edefors fra "Business Class" i Sverige, Kris Edler fra Joseph International i Kansas, USA og Jan Ernst Gabrielsen.

--

For mer informasjon se: http://www.visionhauge.com/ 

eller last ned info-ark om konferansen:

pdf Nyskapende næringsliv og åndelig vekkelse - januar 2012.pdf

"The Dove" - Kurs for barneledere og andre interesserte

"The Dove" - Kurs for barneledere og andre interesserte

The_Dove.jpg

Nedenfor kan du lese litt fra AsiaLinks egen presentasjon av opplegget:

Vi står i nær relasjon med nettverkene i Kina og gruppen som har utviklet "The Dove". I juni 2010 hadde vi gleden av å invitere barne- og søndagsskolearbeidere i Norge til å få del i dette unike undervisningsopplegget.

Responsen på kurset har ikke bare vært at "dette var fint og bra"... – vi har fått mange tilbakemeldinger om barnearbeidere som var i ferd med å gi opp, men som gjennom å delta på dette seminaret fikk en helt ny visjon og opplevde en sterk fornyelse i forhold til å fortsette å gi Jesus til barna.

 I januar 2011 var teamet på ny her, og responsen var den samme da: "Dette var helt annerledes enn de mange kursene vi har vært på; fokuset på Den hellig Ånd – både for lærere og barn – er noe vi ikke før har opplevd på denne måten"

Seminar med Landa Cope i Bergen

Seminar med Landa Cope i Bergen

Landa_Cope_-_Header.jpg

Landa_Cope_-_detaljer_-_bokAldri før i historien har der vært så mange kristne, også i forhold til verdens befolkning, som nå – og aldri har den kristne kirke hatt så liten innflytelse.

Landa Copes prosjekt er «å studere hva Bibe­len har å si om hele livet inkludert politikk, familie, kunst, undervisning, vitenskap, kom­munikasjon, økonomi og kirkens rolle. Vi øn­sker å gjenoppdage en tro som influerer vår tenkning og våre aktiviteter på alle områder av livet.»

--

Påmelding til Kristkirken i Bergen på telefon eller mail:

55 27 28 50 -  kontor@kristkirken.no

--

Arrangører av seminaret:

Ungdom i Oppdrag, Kristkirken og OASE Business

--

Landa Cope er grunn­legger og internas­jonal dekanus for College of Communi­cation ved Youth With A Missions University of the Nations. Hun har en bachelorgrad i kunst og pedagogikk, og en mastergrad i hu­maniora og internasjonale studier. Siden hun begynte i Youth With A Mission (YWAM) i 1971, har hun vært brukt som taler og i andre opp­drag i mer enn 110 nasjoner.

--

Cope har bodd og arbeidet i Nord-Afrika, stillehavsområdet og Europa. Hun er etter­spurt som taler verden rundt blant misjons-og kirkeledere og for folk engasjert i politikk, næringsliv og andre fagområder, om hva Skrif­ten lærer oss om disippelgjøring av nasjoner. Hun er forfatter av “Clearly Communicating Christ” og “The Old Testament Template”. Lan­da Cope bor for tiden i Sør-Afrika og skriver sin tredje bok “God, the Bible and Political Justice”.

Les mer om Cope og bøkene og arbeidet hennes: http://www.templateinstitute.com/

Velkommen til Familiefest

Velkommen til Familiefest

Familiefest_Topp.jpg

Du får oppleve: Gospelklang - Tryllekunstneren Andini - Dansegruppen i PTB - Funky 2 - "Bergens største barnekor" - Jan Sigve & Astrid Elin Hystad.

 

Sted: KFs lokaler i Møllendalsbakken 6

Tid: kl 17.

Pris: kr 75,- pr person -(barn under 3 år gratis - maks 300,- pr familie) 

Varm mat og kaffekos inkludert i prisen

 

Forhåndssalg av billetter på www.checkin.no/familiefest11 eller i de respektive menighetene. det er også mulig å kjøpe billetter på festen.

Velkommen!

 

Konferanse 8.-11.09: Marc Dupont og Hans Sundberg

Konferanse 8.-11.09: Marc Dupont og Hans Sundberg

Header_konf.jpg

Sted: Kristkirkens lokaler i Kanalveien 90. Siste møtet søndag holdes i Nykirken (Strandgaten 197b).

Arr.: Fellesskapskirken i Åsane, Kristen Enhet, Pionerkirken, Kristkirken, iBergen m.fl.

 

Program:

Torsdag 8. september:

Kl. 19.00 – Kveldsmøte

 

Fredag 9. september:

Kl. 09.00 – 13.00 – Åpen dag på Veien Bibelskole

Kl. 19.00 – Kveldsmøte

 

Lørdag 10. september:

Kl. 11.00 – 15.00 – Seminar - Pris for seminaret: kr. 200,- inkl. lunsj

 

Søndag 11. september:

Kl. 11.00 – Fellesgudstjeneste i Kristkirken – Hans Sundberg

Kl. 17.00 – Gudstjeneste/avslutningsmøte i Pionerkirken (Nykirken) – Marc Dupont

 

Marc_DMarc Dupont har de siste 26 årene arbeidet gjennom Mantle of Praise Ministries i en internasjonal profetisk tjeneste. Han har deltatt som taler på konferanser, seminarer og møteserier i godt over 20 land og reiser mellom fire og fem måneder i året. Ellers er han en av pastorene i Vineyard of Dayton i Ohio. Ansvaret hans inkluderer forkynnelse og tilsyn med bønnetjenesten, helbredelsesteam og misjon. Marc var i staben i Toronto Airport-menigheten fra 1992 til våren 1996.

Vi kjenner Marc Dupont fra nesten årvisse besøk i Bergen siden 1993. Hans alltid utfordrende og oppmuntrende forkynnelse gjør at vi ser med spenning frem til møtene.

Se mer på http://marcdupontministries.org/

 

Hans_SHans Sundberg er 58 år. Han har en doktorgrad i systematisk teologi. Hans er nå pastor for menigheten Mosaik i Uppsala. Tidligere har han vært pastor og leder for Vineyard i Norden i mange år. Han har deltatt i menighetsplanting i alle land i Norden, i Russland og i Ukraina. I det siste har han opplevd en åpenhet for sin tjeneste i mange sammenhenger, blant annet i Nepal. Hans er opptatt av å undervise om Guds rike og dets gjennombrudd inn i vår virkelighet.

Vi kjenner Hans Sundberg fra en rekke besøk i Bergen. Han er en inspirerende forkynner med en markert profetisk tjeneste, og vi gleder oss til å møte ham her igjen.

Se mer på http://www.uppsalamosaik.se/

 

Last ned plakat som pdf (høyreklikk på linken nedenfor og velg "åpne i ny fane"):

pdf  Konferanse_Marc_D_og Hans_S.pdf

Footer_konf

"Guds farshjerte" - skole i Bergen 23. - 28. mai

"Guds farshjerte" - skole i Bergen 23. - 28. mai

Fatherheartministries.jpg

 

Fatherhearth_-_mai_2011

 

Sted:

Kirkesal syd i Kristkirken, Kanalveien 90 på Minde. Inngang på baksiden av bygget.

 

Deltageravgift:

kr. 1.950,- herav kr. 250,- i påmeldingsgebyr

 

Påmelding:

Send fullt navn, adresse, e-post og tlf.nr til Isaias og Camilla Munoz (kontaktpersoner) på e-post isaias@c2i.net - evt kan påmelding ringes inn til tlf. 55 22 14 07

Samtidig settes påmeldingsgebyret inn på konto 3206.23.83096 - Dette refunderes ikke.

Det resterende beløpet (1.700,-) betales før ankomst.

 

Oppstart:

Skolen starter kl 19.00 mandag kveld og avsluttes ca kl 21 lørdag.

 

For mer informasjon: Ta kontakt med Isaias og Camilla Munoz på tlf. 55 22 14 07 eller e-post, isaias@c2i.net.

 

Arrangør:

Fatherheart Ministries Skandinavia - i samarbeid med Kristkirken i Bergen, Veien Bibelskole, Fellesskapskirken og Sandsli Menighet

 

Paul Anderson på besøk i Bergen

Paul Anderson på besøk i Bergen

paul_anderson.jpg

 

Pauls visjon å reise opp nye ledere blant den yngre generasjon har blant annet ledet til at han grunnla The Master’s Institute, en alternativ pastorutdannelse. Han er også mannen bak The Alliance of Renewal Churches.

I dag brenner han ikke minst for den ungdomsmenigheten han og hans hustru Karen samler i hjemmet deres. Les mer om dette i http://www.charismamag.com/index.php/fire-in-my-bones/29459-how-a-spiritualfather-is-reaching-the-next-generation

Paul Anderson har levende bånd til både OASE-bevegelsen og Doulos-nettverket, og har deltatt på konferanser og samlinger i Norge flere ganger, blant annet her i Bergen. Denne gangen har han også med seg pastor Fred Thoni som har en sterk profetisk tjeneste. Siden vi gjerne vil ha et enkelt måltid sammen, vil vi be dere om påmelding til kontor@kristkirken.no

 

Velkommen!

Einar Ekerhovd (Oase) / Reidar Paulsen (Doulos)

 

---

Paul Anderson og Fred Thoni blir også med på Kristkirkens ungdomssamling Kanal U fredag 11. mars og Paul Anderson taler på fellesgudstjenesten (Fellesskapskirken, Sandsli Menighet, Pionerkirken, Kristen Enhet og Kristkirken) i Kristkirkens lokaler søndag 13. mars.


Bønne- og lovsangshelg 11.-13. februar

Bønne- og lovsangshelg 11.-13. februar

Haakon_Fagervik.jpg

Sted: Kirkesal syd i Kristkirken, NRK bygget, Minde 11.-13. februar

 

Program:

FREDAG 11. Febr:

Kl. 18:00 Bønnemøte.

Kl. 19:30 Kveldsmøte (med Kanal-U.) Fagervik / Johannesen deler det som er på hjertet.

          

LØRDAG 12. Febr:

Det vil bli lovsang hele dagen, fra kl 06.00 om morgenen, og mellom møtene. Åpent for å være i lokalet og tilbe og be.

Kl. 07:00 Bønnemøte.

Kl. 08:00 Morgenmøte. Fagervik / Johannesen deler det som er på hjertet / betjener / leder i bønn / underviser...

 

Kl. 13:00 Bønnemøte.

Kl. 14:00 Møte. Fagervik / Johannesen deler det som er på hjertet / betjener / leder i bønn / underviser...

 

Kl. 18:00 Bønnemøte.

Kl. 19:00 Kveldsmøte. Fagervik / Johannesen deler det som er på hjertet / betjener / leder i bønn / underviser...

 

SØNDAG 13. Febr:

Kl. 07:00 Bønnemøte.

Kl. 08:00 Morgenmøte. Fagervik / Johannesen deler det som er på hjertet / betjener / leder i bønn / underviser.

 

Leif Johnny Johannesen taler også på JesusFest i Salem sine lokaler kl. 15:00 denne dagen.

 

 

Innbydere:

Veien Bibelskole, Jesus Fellesskapene, Bønnehuset i Bergen, Kanal U - Kristkirken, Menigheten på Asylplass

Velkommen til MANNSseminar

Velkommen til MANNSseminar

Mannsseminar_DM.jpg

Litt mer info om seminaret:

Tid: 17. Januar - 14. Februar - 14. Mars - 11 April - 9. Mai - 6. Juni - Mandager fra kl. 19.00-22.00

Sted: I Kristkirken, kirkesal syd. Inngang fra øst på baksiden av NRK-bygget i Kanalveien 90. Parkering på baksiden av bygget. Ved full parkering der brukes parkering i forkant.

Pris: kr 600 for 6 kvelder. Inkluderer varm mat (f.x.: rullekebab/ pizza), mappe, materiell osb. Betales til 9722.43.47476 før 17 januar.

Påmeldingsfrist12. Januar

Påmelding: til ehelgaas@bluezone.no / 41432192 eller på Facebook.

Kontakt: Hvis du ønsker å kontakte Leif Tore eller Einar før, under eller etter seminaret, bruk ltsolber@online.no, og ehelgaas@bluezone.no.

--

Invitèr: Send anbefaling og link til nettsiden videre til dine menn i menighet og vennenettverk (FB/ mail), til alle du tror kan ha nytte og glede av dette! Kast dere i det, og meld dere på om dere kjenner det rykker i foten!

--

Ytterligere informasjon om MANNSseminaret er å finne på nettsiden www.mannsseminar.no. Sjekk denne!

 

HalloVenn - HolaAmigo

HalloVenn - HolaAmigo

HalloVenn_HolaAmigo_2010.jpg

 

Nytt av året er at vi har to arrangement rettet mot forskjellige aldersgrupper:

 

HalloVenn - Alder: 4 år - 6. klasse - kl. 16.30 -18.30

HolaAmigo - Alder: 7. - 10. klasse - kl. 19.00 - 21.00

 

Begge arrangementene foregår i Fysakhallen på Slettebakken.

 

Inngangspenger: 50,- pr Venn/Amigo - Se ellers plakatene over

 

Hjertelig velkommen! 

Israelskonferanse: "Ditt folk er mitt folk"

Israelskonferanse: "Ditt folk er mitt folk"

Ditt_folk.jpg

Jøde og ikke-jøde - ”ett nytt menneske”

"Slik skulle han stifte fred og skape ett nytt menneske av de to." Ef 2,15

Bibelen lærer oss at vi skal velsigne Israel og jødene, be om fred for Jerusalem og be om at Hans utvalgte folk skal se Messias. Men det stopper ikke med det. I Rom 11,17 beskriver Paulus oss, troende hedninger, som en “vill oljekvist (som) ble podet inn blant dem.” Våre røtter og vår identitet, og vår grunnleggende kunnskap om Gud har vi i og gjennom Hans utvalgte folk.

De messianske jødene er våre søsken. La oss søke våre røtter som gir næring og kraft til liv og tjeneste. Vi tror dette handler om vår relasjon til jødene og spesielt de Jesustroende jødene. Det er dette vi ønsker å fokusere på under denne konferansen.

Hjertelig velkommen til en helg med felleskap og inspirasjon!
--

Se også avisen DagenMagazinets presentasjon av konferansen fra 03.11: "Bergensmenigheter søker jødiske røtter" (weblink)

--

Ditt_folk_er_mitt_folk2Program:

Torsdag 4. november:

19.00 - Kveldssamling - Finto, Cohen og Bernstein

Fredag 5. november:

10.00 - 13.00 - Undervisning

19.00 - Kveldssamling - Guy Cohen

Lørdag 6. november:

10.00 - 14.00 - Undervisning

19.00 - Kveldssamling - Don Finto

Søndag 7. november:

11.00 - Gudstjenester

19.00 - Kveldssamling - Jeff Bernstein

 

Det blir ingen konferanseavgift, men det tas opp kollekt under møtene.

 

Litt om dem vi får møte på konferansen:

 Don_Finto

Don Finto

Don er mannen bak den kjente boken ”Ditt folk er mitt folk,” hvor han peker på viktigheten av den kristne tros jødiske røtter samt en levende relasjon med dagens messianske jøder for et riktig bibelsk verdensbilde. Don er en dyptpløyende forfatter og taler, og har vært pastor i Belmont Church i USA i over 25 år. - www.calebcompany.com 

 

  Jeffrey_Bernstein

Jeff Bernstein

Jeff er en messiansk jøde som brenner for at jødene skal få se sin egen Messias, samt at kristne skal oppdage og bli bedre kjent med sine jødiske røtter. Han arbeidet tidligere i Russland og Sentral Asia, men har de senere år hatt New York som utgangspunkt for sin tjeneste "Gates of Zion". Jeff er kjent og kjær for mange av oss gjennom sine utallige besøk i Norge de siste 10 årene.

www.gatesofzion.net

 

 Guy_Cohen

Guy Cohen

Guy er pastor for en voksende, messiansk menighet i Akko, nord i Israel. Han vokste opp i den ultraortodokse jødiske tradisjonen med en bestefar som sjefsrabbiner, og har en unik innsikt i jødiske rikdommer sett ut fra et evangelisk messiansk lys.

www.harvestofasher.org

 

  Marc_Chopinsky

Marc Chopinsky

Marc har i mange år tjent som lovsangsleder i den messianske menigheten Tents of Mercy i nord Israel. Han er mangeårig musiker og plateprodusent. Marc vokste opp i et jødisk hjem i USA før han gjorde aliyah med sin familie og flyttet med det til Israel i 1996. Han preges av et hjerte som tilber Israels Gud.

 

 

 

---

Medarrangører:

Kristen Enhet, IM - Kirken, Frelsesarmeen - Solheimsviken, Centralkirken, Jesusfellesskapene, Menigheten på Asylplass, B18 Fellesskapet, Bergen Frikirke, Kristkirken, Os-fellesskapet, Fellesskapskirken, Tremor kirken, Sandsli Menighet, Ordet og Israel, Loddefjord Menighet, Credokirken, Kristent Felleskap, Pionerkirken, Veien Bibelskole

 

Ditt_folk_er_mitt_folk

“...Slik skulle han stifte fred og skape et nytt menneske av de to...” Ef 2,15.

Kanal U Høstweekend

Kanal U Høstweekend

KanalU-H-2010.gif

 

Litt praktisk info:

 

Tid: Onsdag 13. oktober til søndag 17. oktober 2010 (siste del av høstferien)

Avreise: Onsdag 13. oktober kl. 17.00 fra Kristkirken, møt senest kl. 16.30.

Retur: Bussen går tilbake søndag kl. 15.00 fra Dyrkolbotn, så vi er tilbake i Kristkirken ca.16.30.

Påmelding: Innen søndag 10. oktober til Ester Frantzen på mobil: 975 78 627, eller Jan-Christoph Noven på mobil: 410 45 175

Oppgi følgende v/påmelding:

- FULLT NAVN

- ALDER

- OM DU HAR SØSKEN PÅ TUREN

- OM DU SKAL PÅ (OG AV) PÅ ÅSANE TERMINAL

- EVT UNGDOMSKORT/BIL

- EVT OM DU HAR BIL OG KAN DISPONERE DEN TIL Å KJØRE TIL OG ELLER FRA

NB! Påmeldingen er ikke gyldig før pengene er kommet inn på Kanal U sin konto

 

PRIS: 900 kr per pers. Dette inkluderer transport, kost og losji(fire netter). For hver natt mindre du skal være med trekker du fra 100 kroner. Søskenmoderasjon blir som følger: to søsken 1.700 kr og tre søsken 2.500.

BETALING: skjer til kontonr. 3624.67.90943 innen 10. oktober! Husk å merke med navn på betalingsinformasjon v/betaling på giro!

DyrkolbotnTA MED:

- Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk)

- Uteklær og sko

- Bibel og skrivesaker

- xxx til hemmelig venn

 

Ved spørsmål kontakt:

Jan-Christoph på mobil – 410 45 175 eller mail: janchristophnoven@gmail.com

Ester på mobil – 975 78 627 eller mail: esterfrantzen@gmail.com

 

Hilsen:

Jan Christoph Noven og Ester Frantzen

 

---

PS: Vi opplyser til slutt om at det er totalforbud mot alkohol på Kanal Us weekender. Overtredelse av dette medfører umiddelbar hjemsendelse på eiers regning og risiko.

Konferanse: Nations Calling

Konferanse: Nations Calling

Nations_Calling.jpg

Helgen 17.-19. september får vi besøk av Chris Overstreet fra Bethel, Redding. Vi arrangerer da konferansen "Nations Calling" sammen med Jesusfellesskapet. Anders Skarpsno blir med og leder lovsang. (se plakaten nedenfor)

Nations_Calling

Seminar: "Autentisk lederskap"

Seminar: "Autentisk lederskap"

ivind_Augland_002b.jpg

Lederskap er en stor utfordring i dag

Hva er sunt lederskap? En definisjon på å leve et sunt liv er: ”Å leve sunt er et liv i balanse.” Balanse innen lederskap må etableres på to ulike nivåer: Mellom karakterutviklingen (holdninger og dyder) og kompetanseutviklingen på den ene siden og balansen mellom det å oppnå resultater og samtidig hjelpe mennesker med å utvikle sitt unike potensial. Kompetanse er svært viktig, men mangler det karakter, kan det føre til arroganse. Karakter er svært viktig, men mangler en leder kompetanse kan det lett føre til utbrenthet.

 

”Og det som du har hørt av meg blant mange vitner, skal du overgi til trofaste mennesker, slike som også er i stand til å undervise andre” (2. Timoteus 2,2). Paulus gir Timoteus oppdraget om å finne mennesker som er trofaste (karakter), og som har de nødvendige evnene (kompetanse). Lederens øverste prioritet må ligge i å hjelpe sine medarbeidere til å oppdage og utvikle sine evner og talenter. Om en leder skal lykkes er det avhengig av medarbeidere som trives og utvikler seg. Enhver medarbeider må finne sin plass i organisasjonen, oppdage ferdigheter og gaver og få hjelp til å leve ut sitt Gudgitte kall. Ledere må alltid ha fokus på menneskene. Vi kan samtidig se at Jesus ikke bare var menneskeorientert, men også resultatorientert. Misjonsbefalingen i Matteus 28,19-20 viser dette. Dette er et konkret oppdrag som handler om et resultat som kan måles på en veldig konkret måte. Stadig sier han til disiplene at de er kalt til å bære frukt. Som ledere må vi selv vokse og investere på en vis måte. Ensidig fokus på mennesker kan bli uproduktivt, samtidig som ensidig fokus på resultater og mål kan bli uproduktivt. Det er altså to spenningsområdene: Spenningen mellom resultater og mennesker og mellom karakter og kompetanse.

 

Undervisningen vil gi en forståelse av viktig utviklingsområder for enhver leder. For å oppnå resultater krever det at du tar personlig ansvar og utviser disiplin i eget liv og arbeid. Det krever også at du hele tiden utvikler dine management- ferdigheter. Din evne til å lede mennesker handler både om et sosialt ansvar til å tjene og sosiale ferdigheter i kommunikasjon. Når vi arbeider på alle disse områdene vil et naturlig mandat vokse frem.

 

Seminaret er et forkortet 8-10 timers og vi vil ikke dekke alle temaene i dybden. For den som ønsker, er det mulighet for å få en lederskapsprofil i etterkant. Den kan du selv fylle ut, evt. få andre til å fylle ut for å gi deg feedback på dine lederevner. På den måten kan du selv reflektere over ditt lederskap og se mulig utviklingspotensial. Seminaret krever at en er til stede alle 5 timene.

 

Kurset er utviklet i xpand. Xpand visjon er:

”Å bistå mennesker og organisasjoner med å finne og leve ut sin hensikt”.