Viewing entries in
Menighetsnytt

Besøk av Jarle Waldemar

Besøk av Jarle Waldemar

Screen_shot_2012-12-03_at_11.56.15_AM.png

  Tekst: Dag Ståle Torgersen Foto: Marte Sæterstøl

Jarle var i storform! Han komminuserte godt for hele forsamlinge gjennom skuespill, barnesang med bevegelser og kreativ preken om å lytte til Guds stemme med utgangspunkt i historien om Samuel og Eli. Han fikk med seg to gutter på scenen som spilte Samuel og Eli, mens han leste fra teksten 1.Sam 3,4-10. Videre hadde han trylleshow med et trafikklys som beskrev hvordan Gud svarte på bønn.

Under kollekten fortalte Jarle Waldemar litt om seg og sin familie, hva slags arbeid de står i, og hvor han opplevde veien gikk videre.

Konfirmantene gjorde en super innsats i kafeen, og seminaret etter kirkekaffen om "Tro i hjemmet" var veldig utfordrende og inspirerende. Jarle fikk oss bl.a. på sporet av spørsmålet "Hva er viktigst: trosformidling i hjemmet eller i menigheten?" Svaret er selvfølgelig "Ja takk, begge deler!" Men vi fikk bekreftet det mange av oss har trodd: Troslivet i hjemmet har vesentlig større betydning for barns trosutvikling enn det som skjer i menigheten!

Så blir vi utfordret som menighet å støtte hverandre i dette fantastisk viktige oppdraget, i en god vekselvirkning mellom menighetssamlinger og livet på hjemmebane!

Ca 50 foreldre fikk med seg seminaret, mens brna frydet seg med fysiske aktiviteter i storsalen. En stor takk til alle som bidrog til at vi fikk denne flotte dagen til!

Mission 12

Mission 12

bilde_05.jpg
 
Sted: Kristkirken, Kanalveien 90bilde_03

Dato: 20.-22. november 2012

Kveldsmøter hver kveld kl. 19:30.

Møter og seminarer på dagtid og ettermiddag, onsdag og torsdag.

Mer informasjon og påmelding på mission12.no

 

Taler: Dan Baumann (USA).

Dan er kjent som internasjonal forkynner, og har skrevet flere bøker. Den ene boken handler om da han fikk dødsdom og satt fengslet i ni uker i Iran. Dan bor på Hawaii, og jobber i Ungdom i Oppdrag.

Andre fra Pionerkirken, UIO, Kristkirken og Os-fellesskapet vil også bidra.

Etter konferansen blir det muligheter for personer å melde seg på 3 outreacher til England, Sverige og Frankrike. Dette vil det bli gitt mer informasjon om i løpet av konferansen.

bilde_06

Arr: Pionerkirken, Ungdom i Oppdrag, Kristkirken og Os-fellesskapet

Jesusfesten 2012

Jesusfesten 2012

jesusfestenskjerm.jpg
Jesusfesten kan oppsummeres i dette:

• Nærhet - Elsket av Jesus

• Tilbedelse - Elske Jesus

• Enhet - Elske hverandre

Ungdomslederne i Bergen ønsker å samle byens tenåringer og studenter til Jesusfesten 2012. Fokuset for denne helgen er Jesus. Vi ønsker at ungdommene i byen skal få møte Jesus, få kjenne hvem Han er, få oppleve hva Han har gjort og se hva Han gjør. Vi ønsker å se ungdommer forandret av Jesus. Vi vil se byens kristne stå sammen om å tilbe Jesus og se kristne fra forskjellige menigheter ære hverandre og stå sammen som brødre og søstre. Disse Jesus-etterfølgerne skal dele med oss:

Fredag kveld: Geir Morten Nilsen

Lørdag kveld: Andreas Nordli (Leder for Ungdom i Oppdrag Norge)

Sted: Kristkirkens lokaler på Minde, Kanalveien 90.

Tidspunkt: Møtene begynner kl 19:00 både på fredag og lørdag. 

 

Inviter de du kjenner som har lyst å være med på dette, og de som du vet trenger dette.

Kom å vær en del av menigheten i byen, og la oss feire Jesus og gi Han det Han fortjener!

 

Arr: Ungdomsledernettverket i Bergen

Jarle Waldemar kommer på besøk

Jarle Waldemar kommer på besøk

bilde_03.jpg

Det blir foreldreseminar med Jarle Waldemar fra kl 14-16 for alle som er opptatt av trosopplæring i hjemmet. Han vil her dele fra sin siste bok og nye kurs kalt "Tro i hjemmet".

 

Foreldre har størst påvirkning i forhold til egne barns trosvalg og han ønsker gjennom egne erfaringer å utruste foreldre til våre livs viktigst oppdrag. Han deler sine tanker rundt tema som:bilde_04

• Kjærlighet på barnas premisser

• Hvordan lever du?

• Oppdragerstiler

• Barns åndelige utvikling

• Hva gjør du for din treåring, sjuåring, tiåring?

Parallelt med seminaret blir det eget opplegg for barna med masse ulike aktiviteter. Arrangementet er gratis og det trengs ingen påmelding. Jarle Waldemar har med seg en del utrolig bra materiell så ta turen innom bordet hans!

Det er plass til mange så inviter med dere familie og venner! Dette blir en begivenhetsrik dag for barna og en dag for deg enten dere venter barn, er mor eller far eller besteforeldre som ønsker det beste for barnebarna. Vi skulle helst sett at vi kom ut med informasjon om opplegget en god del tidligere, så vi ber om hjelp til å anbefale dette for alle interesserte!

Kanal U: Høstweekend

Kanal U: Høstweekend

KANALU3.jpg

Avreise: Onsdag 10. oktober kl. 17.00 fra Kristkirken, møt senest kl 16.30.

 

Retur: Vi kjører tilbake søndag kl. 15.00 fra Dyrkolbotn, så vi er tilbake i Kristkirken ca.16.30.

Påmelding: Innen 8. oktober på melding til Hannah McKibben: 95022255

NB! Påmeldingen er ikke gyldig før pengene er kommet inn på Kanal U sin konto

Oppgi følgende ved påmelding:

FULLT NAVN – ALDER – OM DU HAR SØSKEN PÅ TUREN – OM DU SKAL PÅ  (OG AV) PÅ ÅSANE TERMINAL ELLER KNARVIK – EVT OM DU HAR BIL OG KAN DISPONERE DEN TIL Å KJØRE TIL OG/ELLER FRA.

Pris: 950 kr per pers. Dette inkluderer transport, kost og losji(fire netter). For hver natt mindre du skal være med trekker du fra 100 kroner - Søskenmoderasjon blir som følger: to søsken 1700 kr og tre søsken 2500.

Betaling: skjer til kontonr. 3624.67.90943 innen 8. oktober

Husk å merke med navn på betalingsinformasjon !

Ta med:

  • Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk)
  • Uteklær
  • Inneklær (vi praktiserer dessverre ikke kleskoden fra før syndefallet..)
  • Bibel og skrivesaker
  • Ullsokker hvis du skal være med på fotballturnering
  • En liten surprise til din hemmelige venn

Ved spørsmål kontakt:

Hannah McKibben - hannah.mckibben@gmail.com

---

Ps. Vi opplyser til slutt om at det er totalforbud mot alkohol på Kanal Us weekender.

Overtredelse av dette medfører umiddelbar hjemsendelse på eiers regning og risiko.

Besøk og konsert med Benjamin Dunn

Besøk og konsert med Benjamin Dunn

IMG_5463_small.jpg

IMG_5397_small

Tekst: Kjetil Skaar - Foto: Vegard Lofnes

Benjamin er en mann med et stort hjerte for ufrelste og en enkel og herlig pasjon for evangeliet. Hans største ønske er at mennesker får se Jesus og hva Han har gjort for oss, gjennom musikken sin. Store deler av året reiser han rundt i verden og holder konserter for frelste og ufrelste, på låver, i leiligheter, på barer og i menigheter.

Før konserten var vi så heldige at vi fikk et lite seminar med Ben først. I tre kvarter malte han opp et nydelig bilde av hvor kjærlig og herlig Gud er. Hvor enkelt og nådefullt evangeliet er. Dette var virkelig mye mat for sjelen og alle som møtte opp ble virkelig forfrisket. En halvtime senere inntok han scenen hvor han i litt over en time underholdt, spilte, sang og pekte på Jesus. Noen sto, noen satt, men alle merket at det var godt å være der. Guds nærvær fyllte plassen når Ben gav rom for det.

Musikalsk sett ble vi servert en akustisk versjon av enkelte sanger fra platen "Fable" og noen fra tidligere album. Flere sanger dro ut i spontan profetisk lovsang, med dans og klapp. Det var en herlig kveld som ble avsluttet med en videosnutt fra et barnehjem Benjamin Dunn samler inn penger til å drive, alt overskuddet fra kvelden gikk dit. Siden signerte Benjamin plakater og plater, mens caféen åpnet for sosialt samvær. En mektig aften med mat for ånd, sjel og kropp. Vi gleder oss allerede til neste gang han kommer tilbake!

"Tilbake til røttene" - Tur til Israel påsken 2013

"Tilbake til røttene" - Tur til Israel påsken 2013

Skjermbilde_2012-09-25_kl._06.22.23.png

Skjermbilde_2012-09-25_kl._06.22.23Påsken 2013 blir det ny tur til Israel. Sabra Fokusreiser står for turen, og Anne Grethe og Terje Gilje og Mona og Øyvind Furnes blir med som reiseledere. Her er litt av det de skriver om  turen:

---

Israel er et land fylt av kontraster og fantastisk vakkert! Her blandes det moderne samfunnet med mange tusen år gammel historie.

Vi inviterer dere med til den del av verden som gjerne beskrives som begivenhetenes midtpunkt - før og nå. Landet, folket, historien og kulturen slik vi kjenner det fra Bibelen, stedene der Jesus vandret og ikke minst Guds levende menighet i Israel i dag - det er dette vår påsketur handler om.

VISJONEN er å bygge bro til og utvikle fellesskap med messiastroende jøder, for på denne måten å være med på å bygge enhet mellom jøde og hedning (Efes 2,14-15). Don Fintos bok: «Ditt folk er mitt folk» belyser dette temaet på en god måte, og vi anbefaler deg å lese denne boken som en forberedelse for ditt opphold i Israel disse påskedagene.

HOVEDMÅLET MED TUREN er å være med å bidra til nettopp dette. Vi prøver å legge til rette for at flere får møte og etablere fellesskap med representanter for Jesu disipler i landet i dag. Vår overbevisning er at det er kraft i dette fellesskapet, og at det vil være til velsignelse for vårt land og våre menigheter og forsamlinger her hjemme. Bibelen sier at vi som troende er «podet inn på oljetreet» (Rom 11), og det er vårt håp og vårt mål at denne turen skal være med på å gi oss mere innsikt i hva dette egentlig betyr for oss – finne våre røtter tilbake i det gamle testamentet.

LOKALE GUIDER er unge, messiastroende jøder som bor og lever i landet i dag. Sahar vokste opp i en sekulær familie i Jerusalem, og er såkalt «sabra». Andrey kom til Israel sammen med sin familie som gutt fra Ukraina, og representerer på denne måten en av de mange jøder i landet i dag som har gjort «aliyah». Begge to har tjent som soldater i det Israelske forsvaret (IDF). De er i dag aktive troende i sine lokale menighetsfellesskap: Revive Israel (se youtube/revive israel) i Jerusalem, og Tents of Mercy (www.tents-of- mercy.org) som har tilholdssted i Haifabukten. Begge er autoriserte guider.

GUIDING PÅ ENGELSK: For at deltagerne skal få et unikt møte med Israels samfunn og kultur, er begge våre guider lokale. Vi ønsker å benytte oss av deres kjennskap til Bibelen, det messianske miljøet i landet samt det israelske samfunnets generelle utfordringer, og vil la guiding og undervisning gå «hånd i hånd». Dette vil i hovedsak foregå på engelsk, og alle deltagere på turen bør kunne forstå engelsk på et vanlig nivå.

«TENTS OF MERCY» er også et menighetsnettverk i nord-Israel som vi har knyttet et vennskapsforhold til over lang tid. Særlig har den flere tusen år gamle byen Akko berørt oss, og etter mange besøk i den messiastroende menigheten der, har det etterhvert utviklet seg et nært vennskapsforhold til mennesker i Katzir Asher (www.harvestofasher.org). Vår påske er denne gangen sammenfallende med jødisk Pesach, og som en del av markeringen vil vi prøve å få til et jødisk påskemåltid sammen med menigheten på selve påskekvelden. Vi vil også vandre i gamlebyen, der en av gatene er oppkalt etter norske Kong Sigurd Jorsalfar, høre mere om hans opphold her under korsfarertiden og hvordan dette naturligvis er en del av vår felles historie."

Les mer om turen og meld deg på ved å følge linken nedenfor:

http://www.fokusreiser.no/sider/tekst.asp?side=732

Skjermbilde_2012-09-25_kl._06.25.22

 

Sverre Bjørnhaug har sluttet som rektor på Veien Bibelskole

Sverre Bjørnhaug har sluttet som rektor på Veien Bibelskole

SverreB.gif

 

Når Sverre nå går av som rektor - og dermed trer ut av skoleledelsen for første gang - er det virkelig på sin plass å hedre Sverre for hans langvarige engasjement. Torsdag 13.september var det fest for Sverre i Pinsekirkens lokaler, og flere fra Kristkirkens ledelse var tilstede der. Eldsterådets leder, Geir Anton Johansen, hadde også en varm og personlig hilsen til Sverre, og han overrakte også en gave fra Kristkirken. Det er vårt privilegium å ære Gud for alt det gode Han har gjort gjennom Sverres tjeneste på Veien Bibelskole.

Som sikkert mange har merket, har ikke Veien Bibelskole vært like synlig i Kristkirken de senere årene, som den var for en del år siden. Én av hovedårsakene til dette, er at menighetsnettverket Jesusfellesskapet ble opprettet av bibelskolemiljøet for ca. 5 år siden. De fleste i staben på skolen har valgt å gå i Jesusfellesskapet, som siden også har blitt en av eiermenighetene til skolen.

Sverre kommer nå til å bruke all sin tid og energi på å lede Jesusfellesskapet fremover, og vi ønsker ham og hans medledere i Jesusfellesskapet Guds rike velsignelse over liv og virke der.

Fredrik Skoglund er konstituert som rektor for bibelskolen og vil lede denne sammen med Steinar Lofnes i tiden fremover.

Eldsterådet

Nytt konfirmantkull

Nytt konfirmantkull

impuls_2012.jpg

Foreløpig kan vi si at lederteamet består av meg (Ruben Solberg) og min kone Kristine, samt Daniel og Hanne Melkeråen. Dagen for konfirmantsamlingene vil være annenhver onsdag fra 18.00 til 21.00 og vil finne sted i Kristkirken sine lokaler. Vi vil trolig begynne onsdag 12. september.

Har dere spørsmål eller kommentarer kan disse sendes til meg på solbergruben@gmail.com - eller så kan dere ringe på 482 14 723 (Helst utenom arbeidstid). Dersom dere vil melde på en konfirmant kan dere ta kontakt med meg eller kontoret i Kristkirken (55 27 28 50).

Med vennlig hilsen

Ruben Solberg

Kommende søndag er konfirmantenes søndag

Kommende søndag er konfirmantenes søndag

Konfirmant.jpg

Men konfirmasjonstiden handler ikke bare om denne dagen. Siden tidlig i høst har de møttes i kirken annenhver onsdagskveld med fokus på fellesskap, bønn, lovsang og undervisning. På gudstjenesten vil vi få litt mer innblikk i noe av dette.

Fokuset har heller ikke bare vært på dem selv: Gjennom vinteren har ungdommene samlet inn penger til et misjonsprosjekt – husbygging i slummen i Mexico – og kollekten denne søndagen vil gå til nettopp dette.

Kristine og Ruben Solberg har sammen med Iselin Rognsvåg ledet konfirmantarbeidet i vinter. Thomas Dalsbø var med dem i høstsemesteret og skal tale på gudstjenesten. Ellers vil representanter for de ulike menighetene være med på ulike måter under gudstjenesten.

Vi ber alle være tidlig ute denne søndagen – og om å gi god plass til familie og venner av konfirmantene.

Til lykke med dagen til dere alle

Vårdugnad - lørdag 14. april

Vårdugnad - lørdag 14. april

Dugnad.jpg

Lørdag etter påske samler vi troppene til årets store vårdugnad. De fleste av oss vasker egne hus og rydder i hagene våre i disse dager. Dette trenger vi også å gjøre i og rundt kirkebygget vårt, så denne dagen satser på en skikkelig dugnad sammen.

   

...og trenger du å få skiftet sommerdekkene dine kan du få gjort dette også! Kanal U vil gjerne hjelpe deg med deg med dette - inntekten går til sommerteamet.

 

Har du spørsmål til dugnaden tar du kontakt med vårdugnadgeneralen Siv Ådland (930 87 433).

Dugnad

"Ganske enkelt Jesus" - Studiegruppe i Kristkirken

"Ganske enkelt Jesus" - Studiegruppe i Kristkirken

simply_jesus-wright_tom-14950520-frntl.jpg

simply_jesus-wright_tom-14950520-frntlJesus fra Nasaret stiller oss overfor et spørsmål og en utfordring to tusen år etter sin livstid. Spørsmålet er rimelig enkelt: Hvem var han egentlig?

Det inkluderer spørsmålene: Hva mente han selv han drev på med? Hva gjorde han og hva sa han? Hvorfor ble han drept, og sto han opp igjen fra de døde?

Utfordringen er på samme vis rimelig enkel: Siden han kalte folk til å følge etter ham, og siden mennesker har prøvd å gjøre det hele tiden senere, hva innebærer 'følge ham'? Hvordan kan vi vite at vi er på rett vei?

Spørsmålene er hentet fra forordet til en spennende bok:

 

"Simply Jesus: Who He Was, What He Did, Why it Matters" av Tom Wright.

 

Med denne boken som grunnbok vil vi samle interesserte til studiegruppe 7 ganger fra og med 22. februar til og med 23. mai, hver gang på onsdager fra klokken 13 til 14.30.

 

Sted: Kristkirken.

Kursleder: Reidar Paulsen.

Arr.: Doulos-nettverket.

 

Påmelding til Eldar Eiksund ee@kristkirken.no – mer info fra Eldar eller kursleder rp@kristkirken.no

Jule- og nyttårshelgen i Kristkirken

Jule- og nyttårshelgen i Kristkirken

Julen_2011.jpg

Julaften feirer vi tradisjonen tro med en innholdsrik gudstjeneste i Kanalveien 90 kl. 15.00.

- I år blir det mange julesanger, dans ved søndagsskolen og vi skal også få se et dramastykke der en vakt ved herberget i Betlehem har en viktig rolle.

- Elin Constanse M. Gilje taler til oss.

- Vi benytter også denne dagen til å gi en gave til et barnehjem i Kiambu i Kenya (se side 4-5).

- Ta med venner og familie til gudstjenesten julaften. Vi har masse plass og romslig med parkeringsplasser.

 

Sandsli menighet feirer gudstjeneste samtidig på Aurdalslia skole.

 

Juledag samles vi til høytidsgudstjeneste kl 13. Stig Magne Heitmann taler til oss denne dagen.

--- 

NyttrslovsangNyttårslovsang med Kanal U

Nyttårslovsang er ikke noe nytt påfunn i Kanal U-sammenheng. Tidligere har det flere ganger vært arrangert lovsangskvelder og -netter i forbindelse med overgangen til et nytt år.

Nyttårslovsang 11/12 er rett og slett et ønske om å ta tradisjonen ett steg videre. Vi ønsker å sette av 56 timer (fra torsdag 29. desember kl 20:00 til søndag 1. januar kl 02:00) til å tilbe Gud gjennom lovsang.

Vi ønsker denne gangen å fokusere tydelig på tilbedelse. Derfor blir det ingen organisert bønn fra scenen og det vil heller ikke legges opp til soaking. Det vil bli kontinuerlig lovsang døgnet rundt, forhåpentligvis alltid ledet av en lovsangsleder. I år er vi en herlig gjeng fra flere ulike forsamlinger i Bergen som tar ansvar for opplegget!

Ønsker du å bidra? Da er det bare å sende en mail til musikk@kristkirken.no eller bruk skjemaet på

www.kanalu.no.

Frihet og penger – Desemberoffer til menigheten

Frihet og penger – Desemberoffer til menigheten

Frantzen_Karl_Herman.jpg

Et område hvor vi ikke opplever full frihet enda, er når det gjelder våre gjeldsforpliktelser. Vi har fremdeles igjen ca 1 500 000 kroner av lånene og en rask nedbetalingsplan. Dette legger sterke føringer for hvordan vi kan disponere våre midler. Eldsteråd og stab i menigheten er flink å styre under stramme betingelser, men det er mye de har lyst å gjøre, og vi lengter etter en større økonomisk handlefrihet for menigheten. Resten av lånet kan synes betydelig, men det er bare en liten del i forhold til det det var da vi startet. Dersom vi fortsetter med samme takt som de siste årene kan vi være gjeldfri i løpet av neste år. Noe av lånet har imidlertid lengre løpetid, og det kan hende at vi velger å betale det ned over noe lengre tid.

Det har i år vært kjekt å se hvordan de faste inntektene via givertjenesten har vært jevn og stabil. Vi observerer også en økning fra i fjor.

Gjeldfri-aksjonen har pågått en stund, og bidratt til at vi har klart å øke størrelsen på avdragene og en del av lånene. På den måten har det redusert tiden det tar å komme ut i større økonomisk handlefrihet.

Vi vil nå utfordre til å være med på et nytt rykk mot gjeldfrihet for Kristkirken. Dette håper vi blir siste innspurt i Gjeldfri aksjonen. Gaver som kommer inn her vil direkte være med på å redusere tiden frem til vi er gjeldfri, og vi får større handlefrihet i løpet av kort tid. Vanligvis har det det blitt tatt opp et spesielt sommeroffer i mai / juni, men i år ble det valgt ikke å gjøre det.

 

Det er dermed med ekstra stor frimodighet vi oppfordrer til å være med på en god gave til menigheten nå på slutten av året. Søndag 11. desember markerte startskuddet for dette på gudstjenesten.

Bruk gavekontoen: 3624.20.75395

 

Skattefrie gaver

Husk at Kristkirken er med i ordningen med skattefrie gaver. Hvis du ikke er med på denne ordningen, ta kontakt med en av diakonene eller kontoret, slik at du kan registreres for dette. Det er viktig at det blir gjort før årsskiftet for å gjelde for gaver som er gitt i 2011.

For gaver opp til grensen på 12.000 kr vil du få redusert skatten med 28 % av gavebeløpet. Dette kommer på skatteseddelen til våren, og er med å øke det du får igjen på skatten (eller redusere restskatten). Et par som utnytter dette fullt ut får dermed en redusert skatt på 6.720 kr. Det er altså ikke menigheten som får glede av dette, og det kan det være greit å tenke på når du vurdere hvor mye du skal gi.

 

Karl Herman Frantzen
Leder for diakonrådet

Evangeliseringsaksjon i Høyanger

Evangeliseringsaksjon i Høyanger

Atle_Yndesdal_2.jpg

Teamet satset på å få kontakt med ungdommen og møtte velvilje fra kommunen som lot oss få låne en "ungdomskafe" gratis. Det var utrolig herlig å møte den åpenheten i blant tenåringer/ungdommer som vi ble møtt med. Det var ca 30-40 ungdommer inne i hver av de samlingene og noen tok imot evangeliet og ble frelst mens andre lyttet med et åpent hjerte. Mange herlige og dype samtaler fant sted og relasjoner ble knyttet noe som er veldig viktig med tanke på videre arbeid i Høyanger.

Teamet hadde også andakter på alder og sykehjemmet hvor de sådde inn evangeliet om Jesus Kristus med stor frimodighet og det var stor åpenhet, så en fikk god kontakt med beboerne. Det ble stekt lapper og vafler på gata og servert kaffe, dette bidro til mye god kontakt med folket og mange gode samtaler som ofte førte til forbønn etter at teamet kom med kunnskapsord som var rett inn i livene til dem de samtalet med. Flere ble helbredet ved forbønn ute på gata, dette førte til en åpenhet og en god relasjonsbygging med mennesker som var på leit etter en trygghet i livet som bare Jesus kan gi. Det var utrolig åpne mennesker vi traff, så vi kjente at vi vandret i ferdiglagte gjerninger. Noen ble invitert inn på bedehuset på middag og det skapte en fortrolig atmosfære der de kunne senke skuldrene og være åpen med det de ønsket å samtale om.

En kveld fikk vi holde en konsert på en av pubene. Innledningen var at eieren fikk et kunnskapsord fra en i teamet som stemte og Gud rørte ved han og han var positiv og velvillig til å la oss ha en kveld der hvor Camilla Myklebust fra Uskedalen hadde konsert. Hennes vitnesbyrd traff sterkt og det var en stor åpenhet den kvelden til å samtale med mennesker og komme med ord fra Gud inn i livene deres – dette var en fantastisk kveld! Det er 8 som har tatt imot Jesus som frelser og siste søndagen var det møte på bedehuset og det var 40 personer på det møtet, ett under med tanke på Høyanger. Det som var viktig med tanke på fortsettelsen var å få til en oppfølling av de som hadde blitt frelst og andre som ønsket å være med i det opplegget, så nå har vi 35 personer som har satt seg på listen for oppfølling, halleluja!

Os-teamet og noen fra Sogndal veksler på å dra inn og undervise og bygge videre på de relasjonene vi har fått med herlige mennesker i Høyanger. Undertegnede vil også bidra inn i dette og jeg gleder meg stort over det Herren gjør i Sogn. Jeg har fått rapport om at flere har blitt frels andre steder i Sogn i det siste, så jeg ser konjunkturen av noe herlig med tanke på Guds rikes fremgang og vekst i Sogn og Fjordane!

Adventsmiddag i kirken - søndag 27. november

Adventsmiddag i kirken - søndag 27. november

Adventsmiddag.jpg

Påmelding til kontoret i Kirken tlf. 55 27 28 50/ e-post: kontor@kristkirken.no 
innen onsdag 23/11 kl 12.00

Vi setter en forelø­pig grense på 75 stk, men hvis der dukker opp flere, og der er mat til overs, vil vi selvfølgelig gjøre alt for å servere dem også.

Pris: kr.100,- pr vok­sen, kr. 50,- pr barn eller kr. 250,- per familie.

Overskuddet går til søndagsskolens arbeid.

 Hilsen Søndagsskolen

Team fra Kanal U til Get Focused i Tønsberg

Team fra Kanal U til Get Focused i Tønsberg

GetFocused2011_1.jpg

Dagene besto av svære morgen- og kveldsmøter i Sla­genhallen, hvor blant andre Jesus Culture fra Bethel Church i Redding, California var med å lede lovsang. Mens midt på dagene var det mange forskjellige semi­nar, som for eksempel: nådegavekurs, ungdomsleder­seminar, tegn og under, hvordan være kjærester på Guds måte etc.

For flere av oss var lovsangsseminaret med Kim Walker (Jesus Culture) et definitivt høydepunkt. Andre høydep­unkt var konsert med Samuel Ljungblad, forkynnelse av Thomas Åleskjær og betjening under forbønn.
Turen til Get Focused ble en suksess som vi trolig gjentar!

Thomas Dalsbø

GetFocused2011_2

Kanal U - Høstweekend 2011

Kanal U - Høstweekend 2011

Hostweekend2011_1.jpg

Videre besto helgen av mye gøy, alt i fra fotballturnering og kanotur til en vill rød og blå-lek. Nok en gang ser vi hvor viktige disse weekendene er for oss. Hvordan det gir oss forfriskende møter med Gud og hvordan det byg­ger fellesskapet i Kanal U.

Vi ser allerede frem til vinterweekend i februar og tak­ker stort for alle som har vært med (og fortsatt er med) å støtte oss i bønn!

Thomas Dalsbø

Hostweekend2011

Foto: Kristina Utslottøy