tjeneste

Kristkirken har mange ulike virkegrener med frivillig engasjerte. Om du har lyst til å bli med i en eller flere av disse, så fyll ut skjemaet under - og send inn. Vi kontakter deg!

Navn *
Virkegrener
Om du vil bidra på en annen måte.

økonomi

Fast givertjeneste

Hvis du vil bli med som fast giver finnes det to alternativer:

• AvtaleGiro: Klikk på knappen under for å enkelt registrere AvtaleGiro-avtale.

• Faste trekk: Send mail til kontor@kristkirken.no for å få et KID-nummer du kan bruke til å sette opp faste trekk.

Enkeltgaver

Enkeltgaver kan gis til kontonummer 3624.51.66154, eller via VIPPS nr. 69915. (NB! Skattefradrag gis ikke ved bruk av VIPPS)

Skattefradrag

Du kan få skattefradrag av det du gir til Kristkirken - inntil 50.000 NOK pr. år (2019). Hvis du har AvtaleGiro blir dette registrert automatisk, hvis du gir på andre måter må du registrere deg som skattefri giver hos oss - ta kontakt med kontor@kristkirken.no.