tjeneste

Kristkirken har mange ulike virkegrener med frivillig engasjerte. Om du har lyst til å bli med i en eller flere av disse, så fyll ut skjemaet under - og send inn. Vi kontakter deg!

Navn *
Virkegrener
Om du vil bidra på en annen måte.

økonomi

Fast givertjeneste

Hvis du vil bli med som fast giver finnes det to alternativer:

• AvtaleGiro: Klikk på knappen under for å enkelt registrere AvtaleGiro-avtale.

• Faste trekk: Send mail til elisabeth@kristkirken.no for å få et KID-nummer du kan bruke til å sette opp faste trekk.

Enkeltgaver

Enkeltgaver kan gis til kontonummer 3624.51.66154, eller via VIPPS nr. 69915. (obs: Skattefradrag gis ikke ved bruk av VIPPS betalinger)

Skattefradrag

Du kan få skattefradrag av det du gir til Kristkirken - inntil 40.000 NOK pr. år (2018). Hvis du har AvtaleGiro blir dette registrert automatisk, hvis du gir på andre måter må du registrere deg som skattefri giver hos oss - ta kontakt med elisabeth@kristkirken.no.