Vårt mål og vår lengsel er at mennesker skal få møte Jesus!

Vi ønsker derfor å vektlegge et liv med Jesus i hverdagen – mens vi hver fredag kl. 19:30 samles til kveldsmøte og feiring av Jesus. Vi begynner med lovsang og så en tale med relevante temaer som er basert på Guds ord. Etter møtet er det altid åpent for forbønn og samtaler, og når møtet er slutt, er det også åpen kafé i tillegg til mye lek og moro.

Vi har alltid bønnemøte 18:45-19:15 

Du er hjertelig velkommen til å joine både miljøet, bønnemøtene, fredagsfestene, weekender, teamturer og andre påfunn! Søndag kl. 11 samles vi til gudstjeneste i Kristkirken med alle de andre generasjonene!

Hvis det er noe du lurer på vedrørende Kanal U – enten som ungdom eller foreldre/foresatt, så ikke nøl med å ta kontakt!

E-post: Marius@kristkirken.no Tlf: 411 60 535 (Marius Frantzen)


BLI MED I EN SMÅGRUPPE!

Smågrupper er mindre felleskap der vi samles for å dele liv med hverandre, bygger hverandre opp og støtter hverandre i å leve med Jesus i hverdagen.

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

 
Vil du være med i en disippelgruppe? *
Hvilke dager passer for deg? (18-20 ish annenhver uke) *
 


Dansegruppe

Dansegruppen i Kristkirken er for gutter og jenter fra sjette klasse til og med Kanal U-alder. Dette er for deg som liker å bevege deg til musikk, og ønsker et kjekt og trygt miljø hvor du kan utvikle deg sammen med andre likesinnede. Gruppen møtes inne i storsalen før Kanal U på fredager klokken 16:30 og holder på til ca 18:00. Der kan du lære koreografier og forskjellige måter å fremføre, uttrykke og bevege deg på. Men først og fremst kommer dansegruppen til å ha det gøy! Terskelen er veldig lav for å begynne. Du trenger ikke ha mye erfaring, bare ha lyst til å danse. Det vil koste 100kr for ett semester per person, slik at det vil være mulig å kjøpe inn litt snacks osv. til danserne. Første samling starter opp 1. september. Kom gjerne innom og se om dette er noe for deg.

Ikke nøl med å kontakte Hanna Knudsen på tlf. 47917122 eller email hanna98knudsen@gmail.com hvis dere har noen spørsmål.

dans_workshop3.png