kanalukristkirken.jpg
bidra.jpg
kanalukristkirken.jpg

Kanal U


SCROLL DOWN

Kanal U


Vårt mål og vår lengsel er at mennesker skal få møte Jesus!

Vi ønsker derfor å vektlegge et liv med Jesus i hverdagen – mens vi hver fredag samles til feiring av Jesus i Kristkirkens lokaler. På fredagen begynner vi med et bønnemøte ca. 18:45-1915 før selve møtet begynner 19.30. Da har vi lovsang, der vi tilber Gud og takker Han, og så en tale hvor det forkynnes sannheter fra Guds Ord om forskjellige temaer. Etter at møtet er slutt, er det åpen kafé og mye lek og moro.

Du er hjertelig velkommen til å joine både miljøet, bønnemøtene, fredagsfestene, weekender, teamturer og andre påfunn! Søndag kl. 11 samles vi til gudstjeneste i Kristkirken med alle de andre generasjonene!

Hvis det er noe du lurer på vedrørende Kanal U – enten som ungdom eller foreldre/foresatt, så nøl ikke med å ta kontakt!

E-post: Marius@kristkirken.no Tlf: 411 60 535 (Marius Frantzen)Dansegruppe

Dansegruppen i Kristkirken er for gutter og jenter fra sjette klasse til og med Kanal U-alder. Dette er for deg som liker å bevege deg til musikk, og ønsker et kjekt og trygt miljø hvor du kan utvikle deg sammen med andre likesinnede. Gruppen møtes inne i storsalen før Kanal U på fredager klokken 16:30 og holder på til ca 18:00. Der kan du lære koreografier og forskjellige måter å fremføre, uttrykke og bevege deg på. Men først og fremst kommer dansegruppen til å ha det gøy! Terskelen er veldig lav for å begynne. Du trenger ikke ha mye erfaring, bare ha lyst til å danse. Det vil koste 100kr for ett semester per person, slik at det vil være mulig å kjøpe inn litt snacks osv. til danserne. Første samling starter opp 1. september. Kom gjerne innom og se om dette er noe for deg.

Ikke nøl med å kontakte Hanna Knudsen på tlf. 47917122 eller email hanna98knudsen@gmail.com hvis dere har noen spørsmål.

dans_workshop3.png
bidra.jpg

Bli Med


Bli Med


Hovedtingen som skjer i Kanal U er fredagsfestene. Der samles vi kl 1930 til lovsang, forkynnelse og felleskap. Det er det vi vektlegger mest, så om du kommer der og trives med det, fantastisk! Vi vil ikke tvinge noen til å gjøre mer enn de har kapasitet til. Men om du har lyst til å engasjere deg mer eller gi tilbake til miljøet, så har du her noen måter å gjøre det på. Vi oppfordrer alle til å gjøre begge deler!


Join et Team

Grunnen til at vi har Kanal U er for å tilby ungdommer et møte med Jesus. For å gjøre dette vil vi at folk som kanskje ikke er så vant til kirkemøter skal møtes med åpne armer og få lyst til å komme igjen, og da er det mange ting som bør gjøres. Teksten skal på skjermen i tide, lysene må skinne på riktig sted, lyden skal treffe øret rett, maten må lages, kaffen skal kokes, instrumentene må klinge rett og stemmene skal være klare. Hvis du har lyst til å bidra et par fredagskvelder for å gjøre fredagsfesten på Kanal U best mulig, så har du muligheten her! 

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Join en BasiQ

Om du lurer på hva BasiQ er så er det smågruppearbeidet til Kanal U. Smågrupper er mindre felleskap der vi samles for å dele liv med hverandre, bygger hverandre opp og støtter hverandre for å leve som lys og salt der vi er i hverdagen. Vi har valgt å dele gruppene inn i jente- og guttegrupper på grunn av at det passer best for aldersgruppen. 

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Kjønn *
Hva vil du være med på? *
Hvilke tjenesteområder kunne du tenkt deg å bidra i? Du kan krysse av for flere punkter og avkrysning her er på ingen måte endelig, men mer for å få en idé om hva som interesserer deg.
Hva annet vil du bidra med for Kanal U? Hvis du ikke krysset av for Annet kan du overse dette feltet.