Høstweekend 2018
1,100.00

Er du klar for høstens største høydepunkt??

Den 10. - 14. oktober skjer Kanal U Høstweekend!

Du kan forvente massemasse gøy, spennende aktiviteter, nye venner, artig undeholdning,

fantastisk fellesskap, heftig lovsang og ikke minst - å bli bedre kjent med Jesus!

Vi gleder oss til noen nydelige dager der vi kan få ha kvalitetstid med hverandre og møte Gud sammen!

Avreise: Oppmøte v/ Kristkirken 10. okt. Ca. 15.30

Retur: Ankomst Kristkirken tirsdag 14. okt. Ca. 17.00

(Her kan det komme forandringer)

PAKKELISTE

Sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk)

Uteklær, vanntette sko

Chille inneklær

Bibel og skrivesaker

Ullsokker

Snop til fellesen for ca 30 kr

Litt småkontanter til kiosken

Spørsmål? Bare å ta kontakt

Hannah Eline Solsvik : hannah.solsvik@gmail.com // 48 25 71 19

Hanna Knudsen: hanna98knudsen@gmail.com // 47 91 71 22

Vi gleder oss masse og håper å se nettopp DEG der!

1100 kr per deltaker

Søskenrabatt: Hvis du betaler for 2 eller flere deltagere som er søsken kan du få 15% rabatt på totalprisen ved å bruke rabattkode “søskenrabatt” når du betaler.

Færre overnattinger: Hvis du vil være med på kun deler av leiren kan du bruke rabattkoder “1natt”, “2netter” og “3netter” for å kun betale for henholdsvis en, to eller tre netter. Dette kan ikke kombineres med søskenrabatt. Disse rabattkodene gjelder for hele kjøpet, så hvis du skal betale for flere deltagere må du dele det opp i flere betalinger.

Legg billett i handlekurv

Vårt mål og vår lengsel er at mennesker skal få møte Jesus!

Vi ønsker derfor å vektlegge et liv med Jesus i hverdagen – mens vi hver fredag kl. 19:30 samles til kveldsmøte og feiring av Jesus. Vi begynner med lovsang og så en tale med relevante temaer som er basert på Guds ord. Etter møtet er det altid åpent for forbønn og samtaler, og når møtet er slutt, er det også åpen kafé i tillegg til mye lek og moro.

Vi har alltid bønnemøte 18:45-19:15

Du er hjertelig velkommen til å joine både miljøet, bønnemøtene, fredagsfestene, weekender, teamturer og andre påfunn! Søndag kl. 11 samles vi til gudstjeneste i Kristkirken med alle de andre generasjonene!

Hvis det er noe du lurer på vedrørende Kanal U – enten som ungdom eller foreldre/foresatt, så ikke nøl med å ta kontakt!

E-post: Marius@kristkirken.no Tlf: 411 60 535 (Marius Frantzen)

BLI MED I EN SMÅGRUPPE!

Smågrupper er mindre felleskap der vi samles for å dele liv med hverandre, bygger hverandre opp og støtter hverandre i å leve med Jesus i hverdagen.

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Vil du være med i en disippelgruppe? *
Hvilke dager passer for deg? (18-20 ish annenhver uke) *

Dansegruppe

Dansegruppen i Kristkirken er for gutter og jenter fra sjette klasse til og med Kanal U-alder. Dette er for deg som liker å bevege deg til musikk, og ønsker et kjekt og trygt miljø hvor du kan utvikle deg sammen med andre likesinnede. Gruppen møtes inne i storsalen før Kanal U på fredager klokken 16:30 og holder på til ca 18:00. Der kan du lære koreografier og forskjellige måter å fremføre, uttrykke og bevege deg på. Men først og fremst kommer dansegruppen til å ha det gøy! Terskelen er veldig lav for å begynne. Du trenger ikke ha mye erfaring, bare ha lyst til å danse. Det vil koste 100kr for ett semester per person, slik at det vil være mulig å kjøpe inn litt snacks osv. til danserne. Første samling starter opp 1. september. Kom gjerne innom og se om dette er noe for deg.

Ikke nøl med å kontakte Hanna Knudsen på tlf. 47917122 eller email hanna98knudsen@gmail.com hvis dere har noen spørsmål.

dans_workshop3.png