Vårt mål og vår lengsel er at mennesker skal få møte Jesus!

Vi ønsker derfor å vektlegge et liv med Jesus i hverdagen – mens vi hver fredag kl. 19:30 samles til kveldsmøte og feiring av Jesus. Vi begynner med lovsang og så en tale med relevante temaer som er basert på Guds ord. Etter møtet er det altid åpent for forbønn og samtaler, og når møtet er slutt, er det også åpen kafé i tillegg til mye lek og moro.

Vi har alltid bønnemøte 18:45-19:15

Du er hjertelig velkommen til å joine både miljøet, bønnemøtene, fredagsfestene, weekender, teamturer og andre påfunn! Søndag kl. 11 samles vi til gudstjeneste i Kristkirken med alle de andre generasjonene!

Hvis det er noe du lurer på vedrørende Kanal U – enten som ungdom eller foreldre/foresatt, så ikke nøl med å ta kontakt!

E-post: Marius@kristkirken.no Tlf: 411 60 535 (Marius Frantzen)

BLI MED I EN SMÅGRUPPE!

Smågrupper er mindre felleskap der vi samles for å dele liv med hverandre, bygger hverandre opp og støtter hverandre i å leve med Jesus i hverdagen.

Klikk deg igjennom skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Vil du være med i en disippelgruppe? *
Hvilke dager passer for deg? (18-20 ish annenhver uke) *

Dansegruppen guwl

Dansegruppen i Kristkirken heter Guwl. Guwl er hebraisk for å prise Gud med bevegelse, med hele seg, og det er derfor dansegruppen vår heter det!

Hanna Knudsen og Benedikte Ljones er begge aktive dansere og lederne for Guwl. Både gutter og jenter fra syvende klasse til og med Kanal U-alder er velkommen til å være med. Dette er for deg som liker å bevege deg til musikk, og ønsker et kjekt og trygt miljø hvor du kan utvikle deg sammen med andre likesinnede. Vi møtes inne i storsalen i Kristkirken på fredager klokken 17:00 - 18:00. Der får du lære koreografier og forskjellige måter å fremføre, uttrykke og bevege deg på. Men først og fremst kommer vi til å ha det gøy! Terskelen er veldig lav for å begynne. Du trenger ikke ha mye erfaring innen dans, bare at du har lyst til å danse.

Det vil koste 800kr for ett semester per person. Første samling denne våren er 1. februar, men det er helt lov å slenge seg med etter hvert også! Kom gjerne innom og se om dette er noe for deg. Vil du bli med?

Påmelding: Navn, alder og nummer til Hanna Knudsen. Du kan betale 800kr med vipps til 47917122 eller til kontonr: 1208 788 9481 Ved påmelding knytter man seg til ett semester, og hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Hanna Knudsen: tlf. 47917122 email. hanna98knudsen@gmail.com

Benedikte Ljones: tlf. 46855951 email. benedikte.ljones@gmail.com