Kristkirken i september

Kristkirken i september

Velkommen til Kristkirken i september måned!

kalenderen finner du detaljert informasjon om hva som skjer disse ukene.

Hver søndag er det gudstjeneste kl. 11.00 - du kan lese om tema/fokus her.

Det er bønnemøter i Kanalveien både 11. og 25.september, og det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff ila. måneden.

Rett etter bønnemøtet (20.30) arrangerer vi åpen teamkveld for alle som har en frivillig tjeneste i kirken, pluss alle som er nysgjerrig på frivillig tjeneste. Sjekk kalender og facebook for mer info.

Søndag 29. september arrangerer vi bønn- og lovsangskveld kl. 19 i hovedsalen. Alle er hjertelig velkommen til en kveld med ett enkelt fokus; være i Guds nærvær og la Han få berøre hjertene våre.

Til slutt kan det også nevnes at dugnaden er i full gang i våre nye lokaler på Nesttun - også der er det mulig å bidra (masse) i september. Du kan registrere deg for dugnad her - eller bare møte opp :)

Du er alltid velkommen!

Blinkskudd fra dugnaden

Glimt fra sommerteam!

Glimt fra sommerteam!

I år var vi 30 påmeldte på sommerturen til Kanal U, som varte fra tirsdag 25. juni - onsdag 3. juli. De siste årene har det blitt en tradisjon å dra til Levanger og være med på Encounter Festival, for så å kjøre videre til østlandet og nyte sommeren der, og dette var også programmet for årets tur. 

Det er mye kjøring på sommerturen, men selv om det er slitsomt er det alltid et høydepunkt! I bilene er det god stemning, gøy, mange gode samtaler og vi tar felles-pauser - ofte med vannkrig. Nytt av året var at den første etappen til Levanger var delt opp i 2 dager. Første dagen gikk imidlertid ikke helt etter planen, da en av bilene brøt sammen et par timer fra campingplassen, og måtte på verksted. Det ble en liten utfordring, men alle var fleksible og positive - og vi klarte å finne en løsning. 

På onsdagen kom vi opp til Levanger, og konferansen begynte. Encounter Festival har et fantastisk fokus, der det mer enn noe annet handler om å møte Jesus. Det er mye tid i lovsang, ledet av team med lovsangere fra hele landet, og Daniel Sylvarnes var med å spille i år. Lovsangen på Encounter er høydepunktet for mange på turen, og Gud gjør ofte mye i løpet av denne tiden. Det er også inspirerende og utfordrende forkynnelse, og i år delte blant andre Stephan Christiansen, Benedicte Mella og Håkon Fagervik.

Et øyeblikk mange sikkert huske godt fra talene er når Stephan Christiansen midt i talen begynte å synge “vi må lade batteriene - lade batteriene”. Vi er jo alltid opptatt av å ha nok strøm på mobilen, men det er enda viktigere å prioritere å lade batteriene i livet med Gud ved å be og bruke tid med Han! Det er fin utfordring å ta med seg inn i sommerferien. Møtene på Encounter er lange - det siste kveldsmøtet varte i 5 timer, og flere fra gjengen var med i lovsangen på ettermøtet helt til slutten. Men med så lange møter var det også viktig å finne på andre ting, så det ble litt tid på fotballbanen og kjøpesenteret, samt mye god stemning i mat-teltet ved bønnesenteret. Om du vil lese mer om Encounter Festival, kan du se på nettsiden deres: https://www.encounter.no/. David og Emma, som var med på turen, ble intervjuet av Dagen om Encounter - anbefaler å lese den artikkelen fra 27. juni (bak betalingsmur).

På søndagen var konferansen ferdig, og vi satte kursen østover mot Osensjøen. Her leide vi en stor hytte med plass til alle, og fokuset var nå enda mer på fellesskap og gøy. Det ble mange timer på den fine stranden i nærheten, med volleyball og bading. Det gjorde ikke så mye at været ikke var det aller beste og at det var MYE mygg - med en så fantastisk gjeng ble det utrolig gøy og god stemning gjennom alle dagene! På hytten hadde vi også noen veldig fine samlinger sammen med lovsang og rom for at folk kunne dele - og dette ble utrolig sterkt. Veldig fint å høre om det Gud har gjort, ting som er utfordrende og andre ting Gud la på hjertene. For en gjeng!! 

På tirsdagen begynte vi å kjøre mot Bergen, og hadde et godt stopp i Hamar der vi blant annet stoppet på det berømte stupetårnet som kostet 28 millioner. Her badet vi og spiste pizza, før vi dro videre til campingplassen på Fagernes og hadde den siste kvelden sammen der (som ble ganske lang). Onsdagen kom vi trygt tilbake til Bergen med en sliten men glad gjeng! 

Vi er virkelig takknemlige for en fantastisk tur, der vi har fått vokse med Gud og blitt bedre kjent med hverandre. Takk til alle som har husket på oss i bønn, takk til dere som var med å støtte turen og økonomisk - og ikke minst dere som lånte ut biler til oss! 

Nedenfor kan du se noen blinkskudd fra turen. Bildene er tatt av Hannah Solberg - flere finnes på Kanal U sin Facebook-side.

Er du konfirmant i 2019/20?

Er du konfirmant i 2019/20?

Hei til deg som er konfirmant i år!

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du vil konfirmere deg? Isåfall er du hjertelig velkommen til oss i Kristkirken! 

En av fordelene med å være konfirmant hos oss, er at vi ikke er så altfor mange - vi pleier å være mellom 10 og 20 stk. Det er med andre ord lett å få nye venner, og man blir kjent med lederne. Ofte blir det også gode samtaler om temaene som tas opp.

Vi i Kristkirken følger et nytt, flott konfirmasjonsopplegg som er utarbeidet av IMI-kirken i Stavanger.

Du er vamt velkommen til oss - også om du ikke går i Kristkirken til vanlig.

Ønsker du mer informasjon om konfirmasjon i Kristkirken? Ta gjerne kontakt med konfirmantlederne Tommy og Karianne Fedøy Magnussen (e-post: magnussen_75@hotmail.com / kma@mash.no) eller gi en lyd på facebook, så kontakter vi deg!

Ps. Konfirmasjonsgudstjenesten i 2020 = lørdag 25.april kl. 11.00 - 12.30.

Velkommen til Kristkirken, høsten 2019

Velkommen til Kristkirken, høsten 2019

HEI!

Varmt velkommen til Kristkirken denne høsten!

Vi gleder oss til et nytt semester, der vi ønsker å ta nye steg i det å kjenne Gud, elske mennesker og tjene vår verden!

Fokuset denne høsten blir det velkjente og oppbyggelige ALPHA-kurset, som kretser om Jesus og de grunnleggende tingene i den kristne tro. Erfaringen viser at Alpha skaper nye kristne, samtidig som det gjør kristne nye! Vårt mål og ønske er å tilgjengeliggjøre Jesus for enda flere, og vi tror at det vil være både attraktivt og spennende å være med på Alpha-reisen denne høsten - uansett hvor du befinner deg i ditt forhold til Jesus.

I den anledning vil vi også sterkt oppmuntre deg til å være med i en smågruppe (4-10 stk) denne høsten, slik at du kommer tettere på noen i menigheten, samt at taler og temaer kan bli fulgt opp i refleksjon og bønn.

kalenderen finner du informasjon om hva som skjer denne høsten - og for en oversikt over fokus på de ulike søndagsgudstjenestene, kan du klikke her.

Hver søndag er det altså gudstjeneste klokken 11.00 - 12.30/45, og det er alltid eget opplegg for barn fra kl. 11.30, samt gratis kafé etter møtet. Du er også velkommen til individuell forbønn/betjening etter hvert møte.

Annenhver onsdag er det bønnemøter i Kanalveien 90 kl. 19.00 - 20.30, i blant etterfulgt av en åpen bibeltime kl. 20.30 - 21.30. Dette semesteret har vi fokus på Den Hellige Ånds gaver på disse bibeltimene.

Utover dette finnes egne ungdomssamlinger, Frekvens-samlinger (unge voksne) og formiddagstreff ila. måneden.

Tilslutt må det også nevnes at dette blir vårt siste semester i våre nåværende lokaler! Dugnaden er i full gang i våre nye lokaler på Nesttun - vi forventer innflytting rundt årsskiftet 2019/20. Vil du være med på dugnad, så registrer deg gjerne her.

Join us gjerne - du og dine er alltid velkommen!

Sommergudstjenester i Kristkirken

Sommergudstjenester i Kristkirken

Varmt velkommen til sommergudstjenester i Kristkirken!

På sommeren har vi et litt nedskalert opplegg. Det innebærer at har samlingene i Småsalen (inngang byggets bakside) - og vi har ikke eget opplegg for barn eller organisert kafé. 

Følgende søndager har vi sommergudstjenester, med varighet ca. kl. 11.00 - 12.30:

30.juni - 7.juli - 14.juli - 21.juli - 28.juli

Sommerens tema er TRO:

“Tro er mildt sagt sentralt i Guds rike, mye omtalt i både GT og NT. Frelsende tro, handlende tro, troens ånd, trosgave – ja, til og med størrelse på tro; Stor tro og liten tro. Så står det i Guds ord vår tro kan vokse (2.Tess.2,3), at den kan få komme (Rom.10,17). Denne sommeren gjør vi et kombinert bibel-og temadykk, der vi graver i Hebreerbrevet kap. 11, og ser nærmere på dette med TRO. Her lar vi oss inspirere av forbilder som har levd i tillit til Gud!”

F.o.m. 4.august er vi tilbake igjen i storsalen, med vanlig opplegg (opplegg for barn, kafé m.m.)

For mer info om de ulike søndagene - se kalenderen for juli måned.

GOD SOMMER!!

Kristkirken i juni

Kristkirken i juni

Varmt velkommen til Kristkirken i juni måned!

kalenderen finner du detaljert informasjon om hva som skjer disse ukene.

Hver søndag er det gudstjeneste kl. 11.00 - der tema/fokus denne måneden er “Åpen for Ånden”.

Det er bønnemøter i Kanalveien både 5. og 19.juni, og det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff ila. måneden.

Merk ellers følgende ting:

 • Torsdag 13.juni blir det inspirasjonskveld med Ed Silvoso m.fl.

 • Søndag 16.juni blir det medlemsmøte etter gudstjenesten.

 • Onsdag 19.juni kl. 20.30 - 21.30 vil Arne Kristoffer & Miriam Haaland dele fra misjonærlivet i Senegal, og samtidig inspirere alle KiBs hverdagshelter under overskriften; “Elsket og sendt”

Tilslutt kan det også nevnes at dugnaden er i full gang i våre nye lokaler på Nesttun - også der er det mulig å bidra (masse) i juni måned!

Join us gjerne - du og dine er alltid velkommen!

Stillingsutlysning - daglig leder i Kristkirken

Kjære venner!

Det er en god del endringsprosesser i Kristkirken for tiden – også i staben! Denne sommeren går vår drifts-og administrasjonsleder av med pensjon, og vi lyser nå ut en stilling som øverste administrative leder i menigheten. 

Da Kristkirkens ledelse også i lengre tid har søkt etter en strukturendring rundt forstanders ansvarsområder, velger vi nå å lyse ut en 100 % fast stilling som daglig leder. 

Stillingsutlysningen finner du her.

Mvh Kristkirkens eldsteråd

Inspirasjonskveld med Ed Silvoso!

Inspirasjonskveld med Ed Silvoso!

Ed Silvoso m/ familie er på Norges-besøk - og vi ønsker velkommen til en åpen inspirasjonskveld i Kristkirkens lokaler torsdag 13.juni kl. 19.00.

Ed har arbeidet i en mannsalder med å se samfunn bli forvandlet av Gud - og han sitter på stor kunnskap og erfaring om dette.

Denne kvelden vil han (og andre i hans familie) løfte fram HJEMMET som en unik arena for samfunnsforvandling!

Åpenbaringer - erfaringer - historier: Dette blir garantert inspirerende!!

Ingen inngangspenger, men det blir tatt opp en kollekt ila. møtet.

Møtet avslutter med individuell forbønn / betjening - for de som vil.

Kristkirken i mai

Kristkirken i mai

Hjertelig velkommen til Kristkirken i mai måned!

kalenderen finner du detaljert informasjon om hva som skjer disse ukene.

Årets mai-måned er spesiell på flere måter:

Søndag 5.mai blir det IKKE vanlig gudstjeneste kl. 11.00. For i påvente av at Forum-bygget skal bli klart, lar vi Salt få leie våre lokaler til sin konfirmasjonsgudstjeneste denne søndagen. I den anledning inviterer vi derfor til en (åpen) bønne-og lovsangskveld kl. 19.00. Dette blir vår “gudstjeneste” denne dagen. Her blir det god tid til tilbedelse, bønn og betjening.

Søndag 12.mai er vi tilbake i vanlig rytme (gudstjeneste kl. 11.00), og vi starter her på en taleserie som vi har valgt å kalle “Åpen for Ånden”.

Og så - NB! Onsdag 15.mai overtar vi de nye lokalene på Nesttun - og da blir det overtakelsesfest kl. 17.00 - 18.30, med hot dog, is, brus, kaffe, kaker, ballonger, musikk og gøy - tilrettelagt for alle generasjoner. Dette er åpent også for de som ikke går i Kristkirken til vanlig. Kl. 19.00 blir det bønnemøte i lokalene. Hjertelig velkommen!

Søndag 19.mai er det gudstjeneste i Kanalveien 90 kl. 11.00 - og det blir det også søndag 26.mai. Begge disse søndagene er fokuset “Åpen for Ånden”.

Det er bønnemøter i Kanalveien både 8. og 22.mai - og altså i de nye lokalene den 15.mai.

Det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff ila. måneden.

Join us gjerne - du og dine er alltid velkommen!

Kristkirken i april

Kristkirken i april

Hjertelig velkommen til Kristkirken i april måned!

kalenderen finner du informasjon om hva som skjer disse ukene.

Mer enn noe annet kjennetegnes årets april-måned av påsken, som er kirkeårets største høytid. Tradisjon tro har vi fellesgudstjeneste med Frikirken i deres lokaler (St.Olavsvei 10) hhv. skjærtorsdag, langfredag og 1.påskedag.

Men måneden innleder med en helt spesiell Jesus-konferanse! Daniel Juster m.fl. besøker Kristkirken den første helgen i april - og her finner du mer informasjon om deres besøk, som kretser om “Den jødiske Jesus”

Helgen etter er det palmehelg, og på palmesøndagen er det Håvard som forkynner ut fra dagens tema/tekst.

Første lørdag etter påske (27.april) er konfirmasjonsdag i Kristkirkens lokaler - og dagen derpå (søndag 28.april) er det vanlig gudstjeneste.

Det er bønnemøter 10. og 24.april - og det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff ila. måneden.

Join us gjerne - du er alltid velkommen!

Kristkirken fyller 25 år!

Kristkirken fyller 25 år!

Kjære medlemmer og venner av Kristkirken!

Søndag 3.mars er det nøyaktig 25 år siden Kristkirken ble stiftet!

Vi gleder oss over Kristkirkens rike historie, og er både ydmyk og takknemlig over det faktum at Gud har latt menigheten få være til velsignelse for mange mennesker og sammenhenger.

Vi er samtidig mer offensiv enn nostalgisk, og om vi får parafrasere Jeremia 29,11 - så er vi overbevist om at Gud har gode tanker og planer også for det som ligger foran oss - han er den Gud som gir “fremtid og håp”.

Derfor gleder vi oss til fortsettelsen, som altså blir i nye lokaler - se https://www.kristkirken.no/nyheter/2018/11/14/kristkirken-til-nye-lokaler

Så ble det altså slik at samme semester som menigheten fyller 25 år, skal jubilanten inn på “boligmarkedet”. Etter å ha leid lokaler på Minde helt siden 1994, skal vi fra og med 2019 få være medeier i våre egne lokaler på Nesttun. Det er mange langsiktige fordeler med dette valget, og vi vil frimodig oppmuntre medlemmer og venner av KiB til å gi jubilanten en raus bursdagsgave - med fortiden i minnet og fremtiden for øye!

Pr. 1.mars er økonomi-situasjonen i møte med nye lokaler at det kun gjenstår 570.000 kroner av det totale egenkapitalsbehovet på 15.000.000 kroner. Det betyr at 96,2 % er i boks - og at det kun gjenstår ca. 3,8 %. I utgangspunktet er fristen for å selv kjøpe aksjer gått ut, derfor handler det nå om at vi gir gaver til KiB, til finansiering av de siste aksjene! KiB ender da opp med 19 % av selskapets aksjer fra starten av – det er en super begynnelse!

Gaver kan overføres når som helst på vanlig konto (3624.51.66154) – helt fram til 15.juni. Merk med «gave til bygg». Dersom du planlegger å gi en gave i april/mai/juni, er det veldig flott om du melder inn et GAVELØFTE til elisabeth@kristkirken.no ila. mars måned.

Vi benytter anledningen til å takke MASSE for epoke nr. 1 (1994-2019), og har store forventninger til hva Gud har i tankene for epoke nr. 2 :)

Kristkirken i mars

Kristkirken i mars

Hjertelig velkommen til Kristkirken i mars måned!

kalenderen finner du informasjon om hva som skjer disse ukene.

Det store fokuset i mars er hvordan vi på ulike måter kan “tjene vår verden”. Dette kan forstås individuelt; Vi har alle ulike verdener - og hvordan kan vi på hver vår måte tjene Gud og mennesker i disse? “Tjene vår verden” kan også forstås kollektivt; Hvordan kan vi som menighets-fellesskapet stå sammen om tjene vår verden?

Måneden innleder med 25-års-feiring den 3.mars - før vi gyver løs på taleserien de fire påfølgende søndagene.

10.mars legger Håvard et bibelsk grunnlag for vår videre forkynnelse om dette emnet, før UIO-leder Andreas Nordli kommer den 17.mars og forkynner om hvordan dette med “unådde folkeslag” angår oss alle. 24.mars taler Mary Monsen om å tjene Gud - der vi er … før Mark Appleyard kommer den 31.mars og forkynner om å tjene Gud i arbeidslivet!

Det er bønnemøter 13.mars og 27.mars. Onsdag 27.mars forkynner også Dagfinn Edvardsen på kveldstid fra kl 20.30 - 21.30. Tema = “Med Jesus på jobben”.

Det er også Kanal U, Frekvens-samlinger og formiddagstreff i mars måned.

Join us gjerne - du er alltid velkommen!

Ps. Til alle medlemmer: 17.mars er det menighetens årsmøte etter gudstjenesten (kl. 13.00 - 13.45)

Kurs i sann gjenopprettelse med Käthe Annbjørg Kristoffersen

Kurs i sann gjenopprettelse med Käthe Annbjørg Kristoffersen

Käthe Annbjørg Kristoffersen kommer på besøk og skal ha kurs lørdag 16. mars kl. 10-18 her i Kristkirken. Det blir repetisjon av stoff hun har presentert tidligere, særlig fra modul 2, men også fra modul 1.

Kursavgift kr. 900,- inkludert mat.

Påmelding til Anne Lervik: lervik.anne@gmail.com

eller mobil 478 44 632.

Sted: Kristkirken

brosjyre_modul2.png


KARNEVAL for barna!

KARNEVAL for barna!

Søndag 10.februar er det KARNEVAL på gudstjenesten for alle barna!

Karneval 2019.jpg

Semesterplan Frekvens

Studentarbeidet “Frekvens” har nå satt datoene for de offisielle samlingene dette semesteret:

 • Torsdag 14. februar kl. 19:00-21:00

 • Torsdag 14. mars kl. 19:00-21:00

 • Torsdag 11. april kl. 19:00-21:00

 • Torsdag 23. mai kl. 19:00-21:00

 • Torsdag 20. juni kl. 19:00-21:00

Vi håper at mange har lyst å komme! Ønsker du å joine en av våre smågrupper også? Kontakt David Utslottøy på tlf: 908 31 055 eller mail: davidutslott@gmail.com

Peace n love <33

GUWL - DANSEGRUPPE

Guwl er hebraisk for: “å prise Gud med bevegelse, med hele seg”. Derfor heter dansegruppen vår GUWL!

Både gutter og henter fra sjette klasse og til-og-med Kanal U-alder er velkommen til å være med. Dette er for deg som liker å bevege deg til musikk og ønsker et kjekt og trygt miljø hvor du kan utvikle deg sammen med andre likesinnede.

Her får du lære koreografier og forskjellige måter å framføre, uttrykke og bevege deg på. Men først og fremst kommer vi til å ha det gøy! Terskelen er veldig lav for å begynne. Du trenger ikke ha erfaring innen dans, bare å ha lyst til å danse.

Første samling er våren 1. februar, men det er helt lov å slenge seg med etter hvert også! Kom gjerne innom å se om dette er noe for deg. Vil du bli med?

 • Når: Fredager kl. 17:00-18:00

 • Hvor: Kristkirken, Storsalen

 • Pris: 800 kr. Vipps til 47917122 eller til kontonr. 1208 788 9481

 • Påmelding: Send navn, alder og tlf. nummer til Hanna Knudsen på SMS (47917122) eller mail (hanna98knudsen@gmail.com)

Spørsmål:

Benedikte Ljones: tlf. 46855951, mail: benedikte.ljones@gmail.com

Hanna Knudsen: tl. 47917122, mail: hanna98knudsen@gmail.com

- Hanna Knudsen og Benedikte Ljones