Hjertelig velkommen til gudstjeneste i Kristkirken!

Thomsa Dalsbø leder møtet. Søndagsskole for barna fra kl. 11.30. 

Etter at Tarjei og Elin Constanse Gilje de to foregående søndagene har forkynt del 1 og 2 i taleserien "Til mann og kvinne skapte han dem", se https://www.kristkirken.no/nyheter/2018/4/4/taleserie-til-mann-og-kvinne-skapte-han-dem - så fortsetter Kristoffer Karlsen med del 3 denne søndagen.

De to første talene har beveget seg under overskriften "SKAPT I GUDS BILDE". Denne søndagen - og den neste (6.mai) - fokuserer på "EKTESKAPET I GUDS BILDE". Kristoffer kommer denne gangen til å snakke om at troskap, fellesskap og disippelskap er kjerneelementer i Guds ekteskap.

Etter møtet blir det åpent for personlig forbønn/betjening. 

Det er også åpen kafé etter møtet.

Alle mennesker i alle generasjoner er velkommen :) 

Ps. There is english translation (headset) on our sunday services.