Lørdag 29.september er vi så heldige å ha Steve og Lorraine Box i Bergen, som er lidenskapelig opptatt av parforhold og ekteskap. Er du i et kjæresteforhold eller forlovet? Er du nygift eller har du vært gift i kanskje 40 år? Trenger forholdet ditt litt service eller en helrenovering? Velkommen på seminar!

JesusFellesskapet, Credokirken og Kristkirken har gått sammen om å holde ekteskaps- seminar lørdag 29.september. Vi er heldige, som for femte året på rad får besøk av Steve og Lorraine Box fra Bethel Church Redding i California.

Steve og Lorraine har vært gift i over 38 år og har to sønner og seks barnebarn. De har i over 30 år jobbet og hatt tjeneste inn mot lederskap i menigheter nasjonalt og internasjonalt. Deres budskap og verktøy for parforhold skaper håp, tro og en forventning til forbedring, og de har fått være med på å gjenopprette brutte relasjoner og ekteskap.

Seminaret heter «Supernatural Love and Covenant» og egner seg like godt for par som er i starten av et forhold som for par som har levd sammen i åresvis. Flyten mellom undervisning og praktisering går hånd i hånd igjennom seminaret. Her blir det rom for å få nye verktøy, samt å øve på dem med veiledning fra Steve og Lorraine. De har en unik åpenhet og sårbarhet som skaper trygghet og rom for å senke skuldrene.

Det koster 800,- pr. par. Det inkluderer lunch og middag. Vi kommer til å være i Credokirken sine lokaler, hvor seminaret blir delt inn i tre deler.
Kl.10-12 Del 1
Kl.13-16 Del 2
Kl.18-21 Del 3

Påmelding og spørsmål kan sendes til post@jesusfellesskapet.no