Det skjedde noe fint i går. Fire elever fra Acta/IMI-kirken kom på besøk til Kristkirken sammen med en lærer Johanne Diderichsen. De hadde med seg pizza, profetiske ord og et vakkert kunstverk. De inviterte seg selv på forhånd og hadde sagt at de ville velsigne oss, men vi ble likevel veldig positivt overrasket over det vi fikk være med på i går. Det er ikke ofte vi får være med på noe lignende. Det var en god åndelig spaopplevelse og Den Hellige Ånd kom og var sammen med oss, noe som alltid er inspirerende. Vi er ikke den eneste menigheten som får besøk av denne gjengen eller andre fine ungdommer fra Acta. Mange andre får samme oppvartning. Heia IMI-kirken!

Hvorfor innlede med dette? Jeg kjenner på at det representerer mye av det vi ønsker er, det vi ber til Gud om å være og det vi jobber mot.

Et av de profetiske ordene som kom frem var at Gud har kontroll og tar ansvar. En viss usikkerhet om hva som skjer nå under alle restriksjonene som gjøre at vi ikke har kunnet møtes til faste gudstjenester har jo vært innom tankene våre. Men Gud er større en Covid-19! Gud vil fellesskap – både med hverandre og med han også fremover. Det gir inspirasjon, tro og fremtidshåp å bare dvele ved denne enkle setningen – Gud er større en Covid-19😊

Et annet profetisk ord de delte med oss var at Gud vil ta det vi har og gjøre det til det vi trenger. Vi stiller alle med våre liv, våre evner, vår kapasitet, våre talenter og våre begrensninger. Gud er større. Han kan bruke det vi ser som lite og gjøre det stort. Han kan bruke deg, oss, forsamlingen og gjøre det til mektige redskaper i Hans rikes arbeid. Gud vil ta det vi har og gjøre det til noe stort!

La oss gjøre som Acta. Velsigne de vi har rundt oss. Spørre og lytte til Gud hva han har å si. Søke i ordet og i Ånden hvordan han vil bruke oss til å spre godhet og velsignelse. Og sammen styrke hverandre.

På søndag blir det gudstjeneste i kirken. Det gleder vi oss til. Søndag kveld, 14. mars kl. 19.00, blir det menighetsmøte i kirken. Det gjør vi i hovedsak for dele fellesskap, informere om hva som skjer, lytte til stab, eldsteråd og ikke minst til gode innspill som kommer fra medlemmene. Det blir også et lite sofapanel som deler litt fra sine liv og refleksjoner fra tiden som har vært og tiden som kommer.

Gleder meg til å se deg – både på gudstjenester og menighetsmøte på søndag! Det kan jo fort bli nye åndelige spaopplevelser😊

Nåde og fred,
Endre Ljones

acta.jpg