Sommerfest_01.jpg

Tekst: Endre Ljones - Foto: Einar Helgaas

Det var ny rekord i antall deltakere på årets Sommerfest for Doulosnettverket. Det store flertallet var nok fra Krist- kirken i Bergen, men flotte folk fra de andre menighet- ene gjorde langhelgen til en ekstra god start på somme- ren. Kanal U-gjengen startet årets sommer-team med deltakelse på festen som talte over 200 mennesker.

Arrangementet kunne med rette bære navnet Sommer- fest. Selv om Vestlandsværet ikke har vært rekordsolrikt dette året, var denne helgen preget av godt vær. Ak- tivitetene var mange, gøyale og meningsfulle. Det ble observert padling, fisking, volleyball med sammensatte ferdigheter, fotball med flere aldre og kjønn, bading i sjø og basseng, 14 ulike seminarer med alt fra inspirasjonsinnsprøytning med åndelig sprut til nære samtaler om parforhold og veivalg.

Barna hadde egne samlinger med moro, spetakkel samt film og alvor. Ved solnedgang var det inderlig lovsang og herlige bidrag på solefallskon- serten. Det var bønnevandring både ute og inne og egg- kasting som en post på lagbyggingen. Vi fikk feire måltid sammen, med israelsk vri under sabbatsmåltidet. Mange relasjoner ble styrket, nye bekjentskaper ble til og Jesus var med på festen!

I skrivende stund gleder undertegnede seg til framtidige Sommerfester og håper at det glade budskap om herlige folk som samles på en herlig plass i et herlig vær med herlig samvær og Guds nærvær, sprer seg fra munn til munn og fra liten til stor og fra bygd til bygd og fra menighet til menighet, slik at flest mulig får sjansen til å delta på den strålende festen i 2013!

Gled dere - i Herren alltid!

Sommerfest_02