Sommerfest.png

teamDet er duket for Sommerfest 2013 Nordhordland folkehøgskule 9-11 august! Venner i Kristkirken og nettverk. Sommeren nærmer seg, og det er tid for å legge gunstige ferieplaner…  200 mennesker kunne vitne om fantastiske dager sammen på Sommerfesten i fjor! Folk uttrykker begeistring over det å være sammen på denne mangslungne og sommerlige måten. Det «utvider våre grenser» som menighet, ikkje minst relasjonelt! Alle familier reiser på tur sammen, også vi! Vi trenger å se hverandre i nye omgivelser, og i andre settinger enn i kirka. Den gode praten ved maten. Råskapen i misjonsløpet. Smilene i sola.

SommerfestVi satser igjen på et kreativt program med stor, feriestemt valgfrihet. Vi ikkje bare gjentar et knippe suksessfaktorer, men fornyer oss med heftig ”KløverKnekt og Skarre R” – rappekonsert, og et rått Misjonsløp på søndagen! Men Lagbygging med Kristoffer Karlsen og team, underholdning, rabbisamtaler, kaffiklubben for ”de kloke”, barneopplegg m.m. keeps moovin! På fritida lørdagen kan du velge mellom: turneringer, fjelltur, gymsalsaktiviteter, skyting, basseng, badestrand… Altså velger du din ferieprofil blant mange, kjekke muligheter!

Vi gleder oss stort til å gå for Jesus, Sommer og Hverandre igjen! Nordhordland folkehøgskule på Frekhaug  er et svært egna anlegg for oss, med mange supre fasiliteter både inne og ute!

 

Påmeldingen er med dette åpnet, og vi håper å se DEG på lista! Ikkje minst om du ikkje kunne i fjor… og spesielt om du var der sist… Got YOU!

Sjekk videre info under…

Dette blir Sterke Sommersaker!

 

Hilsen Einar Helgaas og prosjektgruppa: Irmelin Marie Brun, Oddvar Almelid, Anne Grete Gilje og Natasha Chapman Fuglebakk

 

Konkret påmeldingsinfo

- Barn fra 9 år og oppover kan sove på klasserom. Dette vil bli organisert med en voksen sovende i rommet, basert på foreldregruppa. Skriv i kommentarfelt om du ønsker å sove der, med et ”vaktansvar ”, så gjør vi et valg der om det blir for mange. Mao må du vente på en bekreftelse fra oss på at du er valgt som ”vakt” før du er i havn. Det blir vesentlig billigere for deg. Barna betaler ordinær barnepris. Gi en lyd i kommentarfeltet i påmeldingen om dette er aktuelt.

- Barn under 4 år betaler man ikke for, men de oppgis i første rubrikk i påmeldingsskjemaet. Eks: Et ektepar med barn på 1, 3 og 5 år betaler kun for ektepar+ ett barn. Generelt kan vi nevne at vi har jobbet for å holde prisene så lave som mulig.

- Ønsker man familierom, eller plass til reiseseng på rommet, krysser man av for dette i påmeldingsskjemaet.

- Betalingskategoriene er de mest brukte fra fjorårets påmelding. Hvis ingen av kategoriene passer, kontakt administrator Irmelin. Mailadresse står i påmeldingsskjemaet.

- For de som ikke har anledning til å delta hele helgen, er det mulig å være der kun lørdag (fra kl 10.00 til de sene nattetimer). Man tar med matpakke til lunsj, og får middag, konsert, kvelds og kaker.

Link til skjemaet:

https://docs.google.com/forms/d/1jRvoE78LMx-mAe52eONLRBaJd5EnLZH6NGGe2I62AAQ/viewform

 

Ta kontakt for alle spørsmål!

-       Gjelder det økonomi, påmelding tar du det med Irmelin (kontaktinfo i påmeldingsskjema).

-       Gjelder det programmet, kontakter du Einar Helgaas: einar@kristkirken.no/ 41432192.