Sommerfest-1.png

Fjorårets sommerfest var en suksess for alle aldre. Nå bygger vi videre på godsakene fra i fjor, og fornyer og videreutvikler denne deilige festen for Kristkirken og våre nettverksmenigheter. Og vi går for stor stemning! Det skjer på nytt sted, men ikke hvor som helst! Fasilitetene på Nordhordland Folkehøgskole er veldig bra med badebasseng, volley- og fotballbane, gangavstand til badestrand og heftige hoppemuligheter.

Du og dine vil oppleve Jesus, sommer og fellesskap denne helgen. Maten holder god standard, men aller mest går vi for at det Jesus gjør i fellesskapet oss imellom og ut fra festen blir helt kanon!

Vi går offensivt for at dette blir supert for 3-åringen, 12-åringen, 17-åringen, 39-åringen og 71-åringen og resten av banden.

Misjonsløp

Nytt av året er også et misjonløp, hvor inntektene blir delt mellom et husprosjekt i Romania som Kristkirkens utsending Siril Vaktskjold er knyttet til, og ombygging av en villa i Frankrike på UiO-basen der familien Søvde arbeider. Vidar Søvde har dette å si om prosjektet deres:

Vi holder fortsatt på med ombyggingen av en villa. Vi lager fire leiligheter og en hybel til langtidsstab på senteret. Den tredje leiligheten blir ferdig denne måneden, og da har vi igjen å ordne en leilighet, hybelen og fellesarealer. Nå har vi brukt opp stort sett det som vi har samlet inn og satt til side til prosjektet, men det trengs fortsatt i rundt 25.000-30.000 euro for å fullføre. Alle gaver til dette prosjektet blir satt stor pris på.

Det er forøvrig det samme prosjektet som det ble samlet inn til da jeg var i Kristkirken nå i april.

Siril Vaktskjold forteller dette om husprosjektet i Romania: Vi ønsker å bruke huset til at unge jenter fra landsbyen som går på skole I byen kan bo i leiligheten med meg et par dager I uken. Dette er bade for å komme unna vanskelige omgivelser, gjøre dagene kortere og skyss bedre (bussen kommer for eksempel ikke alltid når det er snø) for bibelstudier, disippelgjøring og lignende. Dersom vi skulle få inn alle pengene til huset i sommer, ønsker vi også I august å bygge et par gjesterom i toppetasjen på den ene leiligheten til dette formålet, og ønsker å bruke lokalet I dette arbeider så de kan tjene penger i et par uker.

Konkret påmeldingsinfo

- Barn fra 9 år og oppover kan sove på klasserom. Dette vil bli organisert med en voksen sovende i rommet, basert på foreldregruppa. Skriv i kommentarfelt om du ønsker å sove der, med et ”vaktansvar ”, så gjør vi et valg der om det blir for mange. Mao må du vente på en bekreftelse fra oss på at du er valgt som ”vakt” før du er i havn. Det blir vesentlig billigere for deg. Barna betaler ordinær barnepris. Gi en lyd i kommentarfeltet i påmeldingen om dette er aktuelt.

- Barn under 4 år betaler man ikke for, men de oppgis i første rubrikk i påmeldingsskjemaet. Eks: Et ektepar med barn på 1, 3 og 5 år betaler kun for ektepar+ ett barn. Generelt kan vi nevne at vi har jobbet for å holde prisene så lave som mulig.

- Ønsker man familierom, eller plass til reiseseng på rommet, krysser man av for dette i påmeldingsskjemaet.

- Betalingskategoriene er de mest brukte fra fjorårets påmelding. Hvis ingen av kategoriene passer, kontakt administrator Irmelin. Mailadresse står i påmeldingsskjemaet.

- For de som ikke har anledning til å delta hele helgen, er det mulig å være der kun lørdag (fra kl 10.00 til de sene nattetimer). Man tar med matpakke til lunsj, og får middag, konsert, kvelds og kaker.

Link til skjemaet:

https://docs.google.com/forms/d/1jRvoE78LMx-mAe52eONLRBaJd5EnLZH6NGGe2I62AAQ/viewform

 

Ta kontakt for alle spørsmål!

-       Gjelder det økonomi, påmelding tar du det med Irmelin (kontaktinfo i påmeldingsskjema).

-       Gjelder det programmet, kontakter du Einar Helgaas: einar@kristkirken.no/ 41432192.

Hilsen Einar Helgaas og prosjektgruppa: Irmelin Marie Brun, Oddvar Almelid, Anne Grete Gilje og Natasha Chapman Fuglebakk