Viewing entries in
konferanse

Konferanse med Marty Shoub: “One new man” - 3/3

Marty er en jødisk bibellærer som har kommet til tro på Jesus. På søndagens gudstjeneste (4.feb) snakker han om Jerusalem i Guds Ord - en unik og utvalgt by med store dybder og sammenhenger. Talen oversettes (løpende) til norsk av Einar Reite.

Konferanse med Marty Shoub: “One new man” - 2/3

Marty er en jødisk bibellærer som har kommet til tro på Jesus. Lørdag formiddag (3.feb) brukte han god tid på å utlegge det Guds Ord omtaler som “hemmeligheten”; nemlig ENHETEN mellom troende jøder og troende ikke-jøder. (NB! Denne undervisningen ble ikke oversatt til norsk)

Konferanse med Marty Shoub: “One new man” - 1/3

Marty er en jødisk bibellærer som har kommet til tro på Jesus. Hans første tale denne helgen rettes mest mot unge tilhørere. Han snakker da om at Gud har utvalgt Israel til å være en velsignelse på jorden - at vi som troende kan være med å styrke det jødiske folk - og at (jøden) Jesus har stor kjærlighet til sitt folk. (NB! Denne talen ble ikke oversatt til norsk)

Kveldsmøte med Poncho Murguia

I 2010 omtalte bl.a. CBS News den mexicanske byen Ciudad Juarez som “the murder capital of the world”. 7 år senere skriver National Geographic en 17 siders artikkel om at byen er totalforvandlet; “Juarez returns to life”. Mange andre medier har skrevet om det samme - og når historien fortelles og dokumenteres, er det liten tvil om at pastor Poncho Murguia har vært en av Guds nøkler til denne forvandlingen. Onsdag 25.oktober var i Kristkirken og fortalte (deler av) sin historie.

Det er ingen skam å snu

Denne dagen var det konfirmasjonssøndag i Kristkirken, og Håvard tar utgangspunkt i historien om den bortkomne sønn (Luk.15.11-24). Han deler åpent fra eget liv og skryter av Guds nåde. For vi som er Guds barn havner iblant på avstand fra vår Far. Jesus forteller at vår varme Far alltid elsker og står med åpne armer!

Gi ikke opp og du vil seire

Søndag 23. og mandag 24. april hadde vi besøk av Heidi Baker. I hennes andre tale (mandag formiddag) tar hun utgangspunkt i Filipperbrevet, og snakker bl.a. om gleden i Gud, om å ikke gi opp m.m. (Tolk: Marianne Braseth)

Drevet av kjærlighet

Søndag 23. og mandag 24. april hadde vi besøk av Heidi Baker. I denne første talen (søndag kveld) snakker hun om å være drevet av kjærlighet til Jesus og mennesker. (Tolk: Marianne Braseth)